Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
2289
View
50
Reply

David Beckham Bakal Terima Menantu

[Copy link]

Author: kp5x       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-7-2020 05:33 PM | Show all posts |Read mode
David Beckham dan isteri, Victoria bakal menerima menantu pertama apabila anak lelaki mereka, Brooklyn, 21, mengumumkan pertunangannya dengan pelakon, Nicola Peltz, 25.





Kredit foto: IG Brooklyn




Pengumuman itu dibuat di laman Instagramnya pada Sabtu lepas dengan kapsyen berbunyi;

"Dua minggu lalu, saya melamar teman sejiwa saya dan dia kata 'ya'. Saya merasakan bahawa saya lelaki paling bertuah di dunia."



Brooklyn juga berjanji untuk menjadi suami serta bapa yang baik suatu hari nanti.



Kredit foto: IG Brooklyn



"Saya bertuah kerana awak kini milik saya," komen tunangnya, Peltz di hantaran tersebut. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 14-7-2020 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Huii. Dh plan berdaddy bagai.. Awal la David n Victoria dpt cucu.. {:love
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 05:49 PM | Show all posts
anak dia yg ni ke or yg lain dulu gf mcm retis berisi sikit? taktau pulak dah dpt yg lain
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
MissLana replied at 14-7-2020 05:49 PM
anak dia yg ni ke or yg lain dulu gf mcm retis berisi sikit? taktau pulak dah dpt yg lain

dulu dgn chloe moretz kan.comei orgnya
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Hensemmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
11 july engaged. Ada kat wiki. Nicola ni anak billionaire. Haruslah kena lock and secure awal2 kan brooklyn? Walaupun umur baru 21. kuikuikui menjamin kesenangan kedua keluarga.
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
epuepy replied at 14-7-2020 05:40 PM
Huii. Dh plan berdaddy bagai.. Awal la David n Victoria dpt cucu.. {:love

Depa pun kawin awal kan
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Beautiful couple. Tapi lagi suka tengok time ngan chloe grace tu. Sepadan sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah beckham
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
MissLana: anak dia yg ni ke or yg lain dulu gf mcm retis berisi sikit? taktau pulak dah dpt yg lain

Chloe grace moretz tu ke? I suka time diorang couple. Tapi sayang jodoh x sampai
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekutu okla tu.. Tahniah.. Tetapla beckham lg hensemmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni pelakon transformer kan
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 10:08 PM | Show all posts
Sepdan wlpun beza umur 4 thn...dua2 pun ank org kaya...NP ni msa couple dgn Anwar Hadid daring betul alih2 putus plak....dgn BB ni nmpk control skit xnmpk over sgt....bgus VB dlm mnjaga anak2 dia....

Congrats!
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Keje apa brooklyn ni?
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru: Sekutu okla tu.. Tahniah.. Tetapla beckham lg hensemmmmm

Sekufu la beb
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by delia3003 at 14-7-2020 11:43 PM

Ooo nicola ni anak billionare ke, baru tau. Kenal dia sbb filem Transformers je. Dua2 anak orka, sekufu ler. 4 tahun tu bexa umur. Ni standar mat salleh bertunang je dulu, kawen x tau bila lagi ke memang planning nak kawen dah (sorry, tak baca artikel. Mood malas)

Lawa lagi Nicola ni dpd Chloe. Chloe tu comel je. Tapi ntah, muka Nicola ni nampak pelik sket sekarang. Dalam Transformers tu lawa je
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2020 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni cm ayah dia ke kaki bangku
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2020 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts
apa aje keje si brooklyn ni. kata model tp tak pernah nampak muncul kt mana2. dulu kata kursus photography senyap je.untung la jd anak org kaya ni. btw ingat lagi dia masa kecik dulu comel sungguh berlari kt padang pakai jersi MU
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2020 09:32 AM | Show all posts
Sama macam bapak dia lah ni kahwin usia muda.
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2020 09:43 AM | Show all posts
ok la yang ni. kalau CGM tu propa sangat. acah2 play victim. koserr mak posh nak layan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list