Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
3421
View
56
Reply

Kaki Nadia Brian Terpelecok, Lima Hari Tak Dapat Shooting

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-7-2020 10:12 AM | Show all posts |Read mode
Foto: IG


Kesiannya Nadia Brian, kaki kirinya cedera ketika bermain badminton baru-baru ini.


Disebabkan itu dia tidak dapat meneruskan penggambaran yang sedang berlangsung di Kuantan, Pahang.


  



Difahamkan Nadia sedang bermain badminton dengan beberapa orang kru sementara menunggu waktu memulakan penggambaran.


Dia melompat sebelum kakinya terpelecok.


  



  



"Kaki mula membengkak dan terasa sakit. Doktor memaklumkan berlaku sedikit kecederaan di tisu lembut bahagian kaki saya.

"Sakitnya tak dapat saya gambarkan hingga terpaksa disuntik dengan ubat tahan sakit," katanya kepada Harian Metro.


Nadia diberi cuti rehat lima hari.


  



  



"Doktor memberi surat pelepasan kerja kepada saya untuk berehat selama lima hari dan abang Mi (Shuhaimi) pun membenarkan saya berehat buat seketika.

"Jadual penggambaran terpaksa disusun semula dan mereka akan teruskan penggambaran untuk babak lain yang tidak membabitkan saya sehingga saya benar-benar kuat untuk kembali bekerja," tambahnya. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 11-7-2020 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
takziah kaki terpleot..
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 10:29 AM | Show all posts
takpa.. takdak efek pada sektor ekonomi Malaysia pun..
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Gambar yg lolipop tu macam muka pondan cleopatra
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Drama shoot muka je pun..
duduk je la boleh shoot gak..
Lain la kalau ko shoot film perang ke join ninja warrior ke..
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 10:47 AM | Show all posts
bodo sgt saiful ni ni..mende ni pon nk masuk bodgos gak ke syial?!
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
So? Weolls nak kena buat ape? Laki dia reda je eh tengok bini menyeksi menyeksi
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Boleh join che ta utk kategori ARTIS TERPELECOK POPULAR 2020
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni mg dari dolu ke seksi
Ke lepas kawen makin seksi ek?
Sebab biasa tgk kat tv je.
Xseksi sebegini
Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 11-7-2020 11:13 AM
Dia ni mg dari dolu ke seksi
Ke lepas kawen makin seksi ek?
Sebab biasa tgk kat tv je.

seksi ke? xseksi wpon bukak2. seksa adela sb try hard sgt.  post kat ig tmpat yg sama posing lain2 tetap sedehhhh muka mcm pondan. sekian, cercaan i.
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 11:43 AM | Show all posts
sedeynye....

Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka sheols skeri la.. Tak lawa langsung lagi2 bila sheols bukak mulut. Ampun karatzz NB ya
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
imanda replied at 11-7-2020 11:38 AM
seksi ke? xseksi wpon bukak2. seksa adela sb try hard sgt.  post kat ig tmpat yg sama posing lain2 ...

Biasa ai malas nak mengeji tapi ai akui kebenaran kata2 uols ni. Dia ni pun bukan muda lagi kan. Ke rupa je tua. Kesimpulannya tak lawa dan tak seksi.
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
imanda replied at 11-7-2020 11:38 AM
seksi ke? xseksi wpon bukak2. seksa adela sb try hard sgt.  post kat ig tmpat yg sama posing lain2 ...

Ahahhahaa
Nanges nadia
Itu ka..dok bukak.sana.sini  
Motiff???
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 01:09 PM | Show all posts
So?
Nk kene sedekah al-fatihah kat ko ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 11-7-2020 11:13 AM
Dia ni mg dari dolu ke seksi
Ke lepas kawen makin seksi ek?
Sebab biasa tgk kat tv je.

sejak kawin makin bertambah seksi
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Lesap terus dari industri seni pon bagus sebab bakat takde rupa tak elok
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 01:34 PM | Show all posts
Cik Ta elok aje sambung berlakon dengan tongkat, berkerusi roda.
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
NekNgah replied at 11-7-2020 01:34 PM
Cik Ta elok aje sambung berlakon dengan tongkat, berkerusi roda.

Tu la. Maintain ye vogue walaupun bertongkat. Kelas che ta
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
KelisaOren replied at 11-7-2020 01:17 PM
Lesap terus dari industri seni pon bagus sebab bakat takde rupa tak elok

Lawak la sis
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list