Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
3086
View
51
Reply

'Glee' Star, Naya Rivera dead at 33.. RIP Naya!!

[Copy link]

Author: padris       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-7-2020 02:48 PM | Show all posts |Read mode
Edited by padris at 13-7-2020 06:15 PM


Pihak berkuasa sekarang sedang berusaha menyatukan semula anaknya itu dengan Rivera. - Facebook

NAYA RIVERA, pelakon siri muzikal popular, Glee, dikhuatiri lemas selepas pihak berkuasa menemui anaknya berusia empat tahun berseorangan dalam sebuah bot yang disewa di Tasik Piru, selatan California pada Rabu.

Pihak berkuasa Ventura County memaklumkan aktres itu menyewa bot tersebut pada jam 1 petang (waktu tempatan), lapor portal berita CBS.

Menurutnya, kira-kira tiga jam kemudian, sebuah bot lain menemukan anaknya dalam bot disewa Rivera, bersendirian, tanpa Rivera di sisinya.

Petugas di tasik berkenaan kemudian memaklumkan perkara berkenaan kepada pihak berkuasa yang kemudiannya melakukan operasi pencarian di kawasan itu menggunakan helikopter, dron dan pasukan penyelam.
Difahamkan, kanak-kanak itu tidak mengalami kecederaan dan penyiasat diberitahu bahawa ibunya sedang berenang tapi tidak kembali semula ke dalam bot.

Pada Selasa, aktres itu berkongsikan gambar dalam Twiter dengan menciap: Just the two of us (Hanya kami berdua).




Pihak berkuasa sekarang sedang berusaha menyatukan semula anaknya itu dengan Rivera.

Rivera pernah mendirikan rumahtangga dengan aktor Ryan Dorsey dan dikurniakan seorang anak lelaki, Josey Hollis Dorsey.



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 9-7-2020 02:50 PM | Show all posts
Praying she's found alive and well...
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 02:52 PM | Show all posts
Knp dia swim... Ada brg anak dia jatuh kah?
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap ibunya selamat kembali ke pangkuan anak dia.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-7-2020 03:07 PM | Show all posts
ade yang  speku may be dia  suicide..
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib la anak dia sit still.  Kalu anak dia pun pandai2 pi terjun

Kalu dia suicide,  bakpo pi ajak anak sekali pastu tinggal atas bot sorg2.
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 03:29 PM | Show all posts
gila la..nak suicide pun jgn babitkan anak la..
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 03:36 PM | Show all posts
trjatuh ke kan mana tau? tp kalau dh lama sgt... uikss.. smoga xde pape lahh.
anak dah 4 taon xkn xnmpk pape plak kan? msti dh bleh brckp.
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 03:47 PM | Show all posts
semoga selamat
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedihnya, nasib baik budak tu tak apa2
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
padris replied at 9-7-2020 07:07 AM
ade yang  speku may be dia  suicide..

Rasa mcm tu jgk..
Kesian anak
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 04:25 PM | Show all posts
semoga selamat..kesian anak


Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 04:25 PM | Show all posts
naya betul kat anak tu ish ish
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 04:34 PM | Show all posts
bukan dia ni ke yg purposely gugurkan kandungan sbb busy sgat berlakon?
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 04:40 PM | Show all posts
Orix replied at 9-7-2020 04:34 PM
bukan dia ni ke yg purposely gugurkan kandungan sbb busy sgat berlakon?

haah sheol, rsenya msa tu tgh galak dlm series Glee gak time tu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 05:15 PM | Show all posts
anak die selamat sebab dipakaikan vest keselamatan. pastu tasik tu mmg terkenal ramai orang lemas
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 05:19 PM | Show all posts
glee curse

cory monteith mati overdose
mark salling yang berlakon jadi puck tu pun mati bunuh diri lepas kantoi terlibat ngan child pornography
skrang ni naya rivera plak

tu pun lepas pelakon yang bawak utama rachel berry tu dikantoikan oleh  member2 lain sbb kekwat kt set
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 05:43 PM | Show all posts

Naya.. ...
really hope she's found save and alive... even it doesn't look good right now...
her son doesn't deserve to grow up without his mother...
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Santana....
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Fly_over at 9-7-2020 09:31 PM


sedih gila ok beklog ig sheols jumpa gambar wish birthday ank. iols nangis yach. dgn gmbr dan caption smlm

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list