Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
6126
View
70
Reply

Usia Makin Lanjut, Tokti Tak Nak Tangguh Usaha Bagi Adik Pada Aafiyah

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-7-2020 02:34 PM | Show all posts |Read mode
Penyanyi tersohor tanah air nekad mendapatkan zuriat kedua tahun ini.




Kredit foto: IG




Datuk Seri Siti Nurhaliza ketika ditemu bual Gempak berkata, dia tidak akan menangguhkan hasratnya itu walaupun bakal sibuk dengan promosi album terbarunya yang baru dilancarkan.

"Sepanjang Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) lah perancangan nak ada anak kita teruskan, tak ada tangguh-tangguh pun.




  


"erancangan keluarga seperti biasa. Saya pun sudah bersedia nak ada anak kedua, tak kisahlah secara normal ataupun rawatan. Saya akan teruskan juga.

"Saya tak boleh lambat-lambatkan sebab usia pun bukan semakin muda," katanya.




  



Semoga impian Tokti nak bagi adik kepada Siti Aafiyah tercapai. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 6-7-2020 02:37 PM | Show all posts
dapat sorg lg lelaki.. then stop.. lengkap sudah.. semoga dipermudahkan tokti
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2020 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Cover album dct kena kecam mcm gambar promote seminar keusahawanan.

DCT please la hire image consultant. Seraut tengok fashion u sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2020 02:42 PM | Show all posts
dapatkan baby boy pulak tau mak iti
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2020 02:57 PM | Show all posts
dia memang put on weight ka?
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2020 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 6-7-2020 02:57 PM
dia memang put on weight ka?

Tgh on ubat kesuburan kot chuolsss
Itu pasal bambam sedikit..
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2020 03:11 PM | Show all posts
semoga dipermudahkan...
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2020 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Knp muka dct da mcm umie aida...mcm bulat2 lekuk...eh mcmana ntah nak ckp

Btw, moga dimudahkn piyah dpt adik boy...
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2020 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
So if ada bb.. It will ne bb 2021 la.. Unless tokti dh preggy 3mths(then it is 2020 bb pkp) hehe

For album, adakah lps ni sheols nk masuk bertanding AJL blk or buat seprais mcm tahun lps? Itu persoalan yang lagi ptt di tanya instead of xpuas hati kulit album mcm nanhado..

Ade byk je kulit album huduh iols tgk.. Ok ja.. Xdak komplen apa pon.

Jgn kata ni marketing hype juga dahla ye.  Haha

#normabaru jual product!
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2020 03:17 PM | Show all posts
Kan,suka tgk dia senyum masa mula2 dulu,manis je,tp skrg mcm cekang muka tu....
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2020 03:31 PM | Show all posts
nazzse replied at 6-7-2020 02:39 PM
Cover album dct kena kecam mcm gambar promote seminar keusahawanan.

DCT please la hire image con ...

yg kerja buat collection baju dia pun tak semengah.....
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2020 03:35 PM | Show all posts
semoga dipermudahkan untuk penyanyi bernombor..
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2020 03:39 PM | Show all posts
hope aafiyah dpt adik lelaki.. pastu tokti dah bole tutup kilang..
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2020 03:42 PM | Show all posts
iols doakan tokti dapat anak lelaki pelengkap semua kehidupan yer
ape2 pun even org kata piyah tak cantik iols tetap kata piyah ada kecomelan tersendiri
piyah nmpk behave tak nakal  seng dijaga bijak dan ceria sentiasa
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2020 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga dipermudahkan
Utk semua ibu2 bakal ibu yg ingin ada anak
Jeles rasa kat org yg rcg nak ada baby je terus dapat...
Tgok muka tok ti ni
Nampak benar beza ctik seorg remaja n cantik wanita matang
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2020 04:23 PM | Show all posts
Semoga usaha membuah hasil. Amin
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2020 04:41 PM | Show all posts
suka tengok piyah. cerdik orangnya
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2020 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 6-7-2020 02:39 PM
Cover album dct kena kecam mcm gambar promote seminar keusahawanan.

DCT please la hire image con ...

aah la mcm flyer utk sesi sembang air liur jah
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2020 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
cikmah78 replied at 6-7-2020 03:17 PM
Kan,suka tgk dia senyum masa mula2 dulu,manis je,tp skrg mcm cekang muka tu....

Filler kot???
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2020 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak kisah normal atau rawatan? Maknanya dia try both la kan? Ivf and natural? Natural ke normal iols confuse pulak

Normal tu melalui hubungan biasa la kan - tetiba iols blur normal tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list