Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
5138
View
43
Reply

"Kalau Ikhlas Beri Makanan Tak Perlu Mendesak, Terus Tak Selera" - Nadya Syahera

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-7-2020 11:02 AM | Show all posts |Read mode
Giliran Nadya Syahera rimas dengan sikap peniaga yang mendesaknya untuk merasai makanan dihantar mereka kepada aktres berkenaan.




Kredit foto: IG



"Awak dah sedekah makanan, janganlah berjuta kali mesej tanya dah makan ke, apa ke.

"Kalau ikhlas memberi, tak perlu nak desak macam-macam kat orang.

"Nanti daripada orang tu baik hati nak review, terus tak selera," tulisnya di Insta Story.




Kredit foto: IG




Kata Syahera, dia memahami kerja peniaga yang tidak tentu masa. Namun, tahap kesabaran setiap individu ada hadnya jika terus diasak dengan mesej bertalu-talu minta update.



Baca Juga: "Nak Bagi, Saya Terima Tapi Jangan Desak Tanya Bila Nak Post"- Janna Nick Kenapa?
Baca Juga: Giliran Uqasha Senrose Terkilan Dengan Peniaga Online Yang Kononnya Ikhlas


Sebelum ini, Janna Nick dan Uqasha Senrose turut mengalami situasi sama. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 6-7-2020 11:40 AM | Show all posts
betullah tu, berbayar ke tak? kalau saja hadiahkan makanan, tunggu jelah dia review, klu sedap, adalah tu, klu tak sedap, takkan nak tipu ckp sedap, melainkan review berbyr mcm tin almy
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2020 11:52 AM | Show all posts
Lepas ni sebelum terima apa2 tanya dulu nak kena review ke bagi2 ni. Kalau nak review kena bayar lah.
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2020 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Lain kali upah retis yg ada namandan ada gred.. kalau artis who are youssss sangkak, jgn ambik. Jgn kedekut nak keluarkan duit..
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2020 12:38 PM | Show all posts
Kurex replied at 6-7-2020 03:57 AM
Lain kali upah retis yg ada namandan ada gred.. kalau artis who are youssss sangkak, jgn ambik. Jgn  ...

khenzzz.. sapo dia ni? who are youss sangat.. sendu jerkkkk...
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2020 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Elok tokti lerrrrrrr drpd geng2 retis perasan n kekwat nih..xde plak tokti nk kuarkn statement kekwat2 mcm retis gred bawahan ni..walhal brg2 y dia dpt beratus kali gnda byk drpd dorg nih. Cessssssd~
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2020 02:50 PM | Show all posts
tak kenall pun.artis mane ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2020 02:56 PM | Show all posts
peniaga ni pun bodoh
g bagi kat artis gred z cam si nadya ni

len kali bg la artis gred  b sekurangnya
jgn kedekut la nak kuar duit
contoh leez af
tak mahal mana pun rsenya
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2020 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Artis pun serba salah nk review sbb tak sedap ko fhm2 la kalau lama sgt tu tunggu mmg makanan ko tak sodap tlg sedar diri..

Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2020 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Masih artis ke dia?
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2020 03:28 PM | Show all posts
Ni lagi satu TT yang wartawan cari tp nickname xde CARI-ape2
Cara penulisan pun sebijik Sepul,
Dgn retis sampah2 ni.
Bgs la, aku dok forum ni tau perkembangan sampah sangkak2 ni.
Aku kan xde reti tgk IG stories.

- CARI
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2020 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 6-7-2020 02:56 PM
peniaga ni pun bodoh
g bagi kat artis gred z cam si nadya ni


Dalam 400 keatas Tak silap.pernah Tanya last year a few Artis..ingat2 lupa dh
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2020 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapakah die
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2020 03:58 PM | Show all posts
Ohh..ni la sebabnye ada seller offer nk hantar makanan kt Adibah Noor. Adibah Noor cakap takyah la dik. kalau akak nak, akak beli je. LOL!
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2020 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
ayat poyo je..peniaga ni pon bengong.dia ni berlakon pon sendu.xyah la nk harap review dari dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2020 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape ni... x kenal
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2020 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 6-7-2020 12:41 PM
Elok tokti lerrrrrrr drpd geng2 retis perasan n kekwat nih..xde plak tokti nk kuarkn statement kekwa ...

tokti tak pernah ada gosip merungut2 dgn peminat kan. padahal dia punya busy kalah ko sejuta tiang. namun sheols hadap je dgn senyuman dan jawapan elok2. selain itu diam.
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2020 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
whoareyusssssssss
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2020 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 6-7-2020 06:04 PM
tokti tak pernah ada gosip merungut2 dgn peminat kan. padahal dia punya busy kalah ko sejuta tiang ...

tokti review x rse..just tunjuk dan tag saja..xtunjuk yg dia makan..iols pnh tgk igs dia..tunjuk bungkus je,mungkin dia sedekah mana2 lps tu..byk kot kalau nak makan
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2020 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 6-7-2020 06:04 PM
tokti tak pernah ada gosip merungut2 dgn peminat kan. padahal dia punya busy kalah ko sejuta tiang ...

Yeeeee...even jmpe org pn,dia y senyum dulu..sbb tu kot dia still relevan walaupun suara tak lunak mcm dlu..sbb attitude mmg high class..

Compared dgn retis low grade ni,performance cam sh*t,attitude pun sama..ke jurang mariana...org bg tu,ckp jelaa terima kasih dlu..mkn ke x,blakang kira,ckp mcm tokti,dia thanks je kt sender,n kalau belum rasa,dia jujur ckp..at least ada appreciation..ni tak,merungut lebih ngalahkan berasalan bz ngalahkn PM..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list