Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1115
View
17
Reply

[INFORMASI] [NEWS DUNIA]: Kardashian Memberi Sokongan Kepada Suami Untuk Bertanding Presidensi 05/07/2020

[Copy link]

Author: ipes2       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-7-2020 09:58 PM | Show all posts |Read mode
Edited by ipes2 at 5-7-2020 10:03 PM

Dipetik dari Sarah Deen, Sunday 5 Jul 202010:39 am (Eastern Seaboard Time..rasanya lah).

Kim Kardashian seolah-olah menyetujui idea untuk menjadi the First Lady hari ini, dengan kelihatan memberi sokongan kepada suaminya, Kanye West, untuk bertanding menjadi President.
Bintang reality TV itu dilihat men-re-tweet dari West hari ini.
West telah men-tweet keputusannya pada 04/07/2020, berkata Kita perlu sedar pada janji America and yakin pada Tuhan,menyatukan visi kita and membina masa depan kita. I am running for president of the United State #2020VISION '' [sic], ie salah vocab itu dia punya, bukan saya.
Mereka berkahwin pada tahun 2014, dan mempunyai 4 anak bernama North, Saint, Chicago dan Psalm (LOL).

Ada kemungkinan boleh menang, kerana yang anti-semitic macam Trump pun menang (lihat video), jadi sesiapa pun boleh menang.

K West dan K Kard.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 5-7-2020 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
The kennedy
04a2ec2e71a26d677815a0be023a01fd.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
US yg punah... Covid pun tak terhandle, dah keluar citer lawak gini pula.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Berangan family ni..
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmm..xde yg helok ke tuk jwtn tu?

Koserlaa.. Video ngesek pon blambak
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2020 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2020 01:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Perhhh body kimk
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2020 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau kimk jadi first lady.. wow untung lah dia. Makin vogue. Beyonce & posh pon hormat. Ekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
manifesto pertama kanye ialah - perbykkan lagi children out of wedlocks ....
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 03:28 PM | Show all posts
cik_chili replied at 7-7-2020 01:08 PM
manifesto pertama kanye ialah - perbykkan lagi children out of wedlocks ....

masa kim pregnantkan anak pertama ngan kanye tu, die still legally married to laki lama. tgh rebut harta la. pastu baru aku tau, kt usa, kalau bini legal ko pregnant tak kirela pregnant anak sape pun, anak tu legally akan jadi anak laki dan si laki tu wajib kasi nafkah kt baby tu. so kirenye 2 in 1 la for kim sebab dapat cerai and dapat plak kanye.

pastu hengatkan si kanye ni kaya raya la, udahnye si kim plak bayo kan hutang2 kanye. tu yg kanye terhutang budi sampai mati tu kt kim.  
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 7-7-2020 03:28 PM
masa kim pregnantkan anak pertama ngan kanye tu, die still legally married to laki lama. tgh rebut ...

kesah nyaaaa....tp keluarga tunggang langgang ni bakal dijadikan keluarga cth utk warga US mmg hujung zaman btul laa...dah laa kakak nya di idolakan ramai dgn jenuh beranak anak gitu...bapaknya jd pompuan...skandal sana sini..  kanye yg tiada kelelakian itu...huishhhh....

damn u US and A ( borat ckp tu)
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
cik_chili replied at 7-7-2020 10:13 PM
kesah nyaaaa....tp keluarga tunggang langgang ni bakal dijadikan keluarga cth utk warga US mmg huj ...

Tu la, kalau uols perasanla, setiap kali season baru keeping up with the kardashian tu, mmg ade je gossip hangat yg muncul.

Kes laki khloe curang masa sheols tgh beranak, kes kim bertumbuk ngan kourtney. Kirenye kanye nk jd presiden ni pun sekadar nak jadi bahan utk show diorg je
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 7-7-2020 10:53 PM
Tu la, kalau uols perasanla, setiap kali season baru keeping up with the kardashian tu, mmg ade je ...

haah laa kan...sekadar content jah..

tp lelaki dlm hidup kadarshian ni sekadar puppet shj...sampaikan kanye yg outspoken pun jd lembek dlm famili ni...
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 04:46 PM | Show all posts
Pandai curi perhatian masa tengah hangat dengan isu bml
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2020 10:17 AM | Show all posts
Masa skrg ni, anyone boleh menjadi president ke? Tak payah study dah, jadi celebrity pun boleh already. I won't be surprised la anymore.....
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2020 11:45 AM | Show all posts
fuyoo dasatnya kalau kimk jadi first lady.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-7-2020 11:35 PM | Show all posts
scilover replied at 17-7-2020 10:17 AM
Masa skrg ni, anyone boleh menjadi president ke? Tak payah study dah, jadi celebrity pun boleh alrea ...

american constitution hanya boleh beri these people jaid presisdent:
lahir di USA
citizen in USA
tinggal di USA 14 tahun
umur lebih 35 tahun

sebab itu Arnold Schwartzenegger tidak move further from being Governor of California. Sebagai kuasa economy nombor 7 didunia, California sangat kuat dan sesiapa dapat power dekat situ, akan ada power dimana sahaja
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2020 03:33 PM | Show all posts
I rasa ok sbb KIM pun bijak, infact dia amek law rasanya now...yeah why not, so classy of jadi first lady.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list