Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
2318
View
64
Reply

Khas buat yang bujang trang tang tang

[Copy link]

Author: Normabaru    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-7-2020 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Hi chuols...

Since ramai yang sedang mencari jodoh (dan bagi yang scandal sana sini - menjadi bodoh)

Cer chuols tgk ni.. Adakah chuols kategori ini?




Bincangkan..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 3-7-2020 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts


All da bezzzz
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau muka kepam takda market terima jelah. Takyah gaduh dengan beauty clan for recognision
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Intelligent people has high expectations for their future partners but they forget to compromise and tolerate.
Hmmm, bujang sampai ke tualah wahai geng2 intelek IQ tinggi.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-7-2020 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Earkix94 replied at 4-7-2020 12:58 PM
Intelligent people has high expectations for their future partners but they forget to compromise and ...

Well tbh my post is not to cerca those who havent found their soulmates..

Actually, its more like kind of postmortem session as to reasoning with themselves ala2 13 reasons why..agituh!

When u already know the reason.. U can be more calm and tenang.. Like berdamai dengan takdir and tak sedih or jiwa kacau.. heheh

Mungkin juga sbb diri sendiri
Mungkin juga faktor external..

Apepun jodoh tu kan rezeki.. Dan ianya mungkin yang terbaik buat mereka utk masa ni..  Allah lebih mengetahui apa yamg terbaik utk hamba nya


Apepun thanks pra mod kasi tacang.. Harap dpt lebih byk tacang lps ni. Hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak salah pun nak mengandartu sampai AJM atau menjanda 3-4 kali....

may uolzzz find inner peace dgn diri sendiri dan juga towards org sekeliling... Amen
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 01:52 PM | Show all posts
Bila pasangan takde cita2, ramai yang jadi turn off.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 4-7-2020 01:33 PM
Well tbh my post is not to cerca those who havent found their soulmates..

Actually, its more li ...

Saya pun bukan nak perli mereka sgt ni. Sebab saya tahu mereka akan tengok/nilai cinta berdasarkan perspektif mereka sendiri. Konsep cinta dalam diri mereka tak sama dengan orang lain. Sebab tu ramai orang macamni membujang. Apa yang mereka harapkan dalam cinta tak sama dengan orang biasa.
Adakala persepsi mereka dengan cinta membuatkan mereka gagal dalam dunia percintaan. Sama ada mereka kena cari pasangan yang ada matlamat sama (boleh geng satu kepala) atau mereka kena berkompromi dengan perspektif cinta mereka sendiri.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-7-2020 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagubestbest replied at 4-7-2020 01:52 PM
Bila pasangan takde cita2, ramai yang jadi turn off.

Well... People change and everyone deserves a second chance...so its time to reflect xkiralah yang berscandal, berlaki mahupun masih bujang.

Be better version of ourselves .. Hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 4-7-2020 01:47 PM
Tak salah pun nak mengandartu sampai AJM atau menjanda 3-4 kali....

may uolzzz find inner peace  ...

Betul, find inner peace dengan diri sendiri dulu, baru boleh jumpa dan terima outer peace dengan orang luar.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-7-2020 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 4-7-2020 01:47 PM
Tak salah pun nak mengandartu sampai AJM atau menjanda 3-4 kali....

may uolzzz find inner peace  ...

Ye mmg xsalah.. Tp if dah 3-4kali bercerai

Then there must be something wrong somewhere... Better fix that first!

Likewise,if forever alone.. Kena fikir juga the reason why.. Barula hidup tenang. Hence, my posting here =)

#tenangisgood
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-7-2020 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 4-7-2020 02:23 PM
Earkix94 replied at 4-7-2020 01:55 PM
Saya pun bukan nak perli mereka sgt ni. Sebab saya tahu mereka akan tengok/nilai cinta berdasarkan ...


Sepanjang i jadi SR mostly asik baca byk posting cari jodoh/bodoh..cari kawan.. Xpon masalah xjumpa or patah hati..
So yeah..mmg saja bawa kelainan..
for this post to serve that purpose heheh

#normabaru
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Earkix94 replied at 4-7-2020 01:57 PM
Betul, find inner peace dengan diri sendiri dulu, baru boleh jumpa dan terima outer peace dengan o ...

Jarang jarang jarangg sangat andartu yang masih ada dara nak kejar2 lelaki. Biasa betina yang bawak bertumbuk ni dah jauhh relationship dia dgn sorang lelaki bukan takat pegang2 lagi
Andartu tak akan maki2 betina lain for men. Spinster kompom maki men they dont bother to behave like sluts

If anyone ada member gatai sangap kutil macamni makikan dia. Biar duk di alam realiti yang lelaki tak akan bertanggungjawab benda u dah bagi


Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 4-7-2020 02:01 PM
Sepanjang i jadi SR mostly asik posting cari jodoh/bodoh..cari kawan.. Xpon masalah xjumpa or pa ...

Haha, ni mesti serabut nak ambik tau masalah orang lain. Baca cerita curang sana, tipu situ, jumpa ex lama, dll.
Bagus tt buka thread camni. Baru berani nak mengaku sebagai orang ber-IQ tinggi.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 4-7-2020 02:15 PM
Jarang jarang jarangg sangat andartu yang masih ada dara nak kejar2 lelaki. Biasa betina yang bawa ...

Uish, lain macam cara meluah perasaan ni. Ada pengalaman ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-7-2020 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Earkix94 replied at 4-7-2020 02:19 PM
Haha, ni mesti serabut nak ambik tau masalah orang lain. Baca cerita curang sana, tipu situ, jumpa ...

Eh tidak.. Ok je nk dgr masalah org. Bg dan terima pdpt tu kadang2 bagus juga.. Cuma xpernah come accross org share benda gini and since my sis share it w me. M So i think good jugak material ni.. Buat hadaman gegadis and bebujang di luar sana.. U ni laki ke perempuan? Hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagubestbest replied at 4-7-2020 01:52 PM
Bila pasangan takde cita2, ramai yang jadi turn off.

For men yg takda future sesuai
For women kalau cakap gitu means ko berharap bini baya bil
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Earkix94 replied at 4-7-2020 02:22 PM
Uish, lain macam cara meluah perasaan ni. Ada pengalaman ke?

Pengalaman as dara pujaan la zis
Bukan betina kepam tudung murahan
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 4-7-2020 02:26 PM
Eh tidak.. Ok je nk dgr masalah org. Bg dan terima pdpt tu kadang2 bagus juga.. Cuma xpernah come  ...

Pakai gambar jantan haruslah jantan gak. Tak kuasa nak tipu gender spektrum kt sini. Betul gak, kadang nak bincang isu baru. Mat salleh dh lama bincang kita baru nak bukak thread. Mana lagi org bijak pandai, tolong rumuskan thread ni.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-7-2020 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Earkix94 replied at 4-7-2020 02:37 PM
Pakai gambar jantan haruslah jantan gak. Tak kuasa nak tipu gender spektrum kt sini. Betul gak, ka ...

Oh haha. Sini ramai je.. Pakai pic lain tp rupenya jantina lain.ade b40 tapi bajet puteri kayangan.. macam-macam peel. Tu yg tanya tu bg terang. So i guess u 26yo?Hehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list