Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
4709
View
91
Reply

[Tempatan] Baju Dibeli Kotor & Berbau Hanyir, Bila Dihidu Rupa-Rupanya…Dasar Budak Courier Gila Seks!

[Copy link]

Author: YgBenar    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-7-2020 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Alangkah terkejutnya penjual ini apabila menerima mesej daripada pelanggan memaklumkan bahawa baju yang diterima pembeli kotor. Pada awalnya disangka dia tersilap memberi barang kerana tidak memeriksa terlebih dahulu.

Rupa-rupanya selepas diperiksa, penghantar barang tersebut seorang gila s**s! Bayangkan tergamaknya dia membuka bungkusan pelanggan demi kepuasan nafsunya. Jijik betul!

Kes pertama paling ngeri, kes ni serious tak boleh buat main ye. Dan kena ambil tindakan polis. First of all korang wajib tengok baju tu dulu, dan cuba teka ? apakah. Seperti yang ramai tahu saya jual macam macam termasuk baju turtleneck ni. Tengah santai santai dalam jam 2, regular customer whatsapp gambar ni.

Katanya baju kotor, terkejut sebab saya jual barang baru bukan bundle dan sebagainya. Rasa takut pulak, sebab barang baru banyak banyak order saya tak sempat nak check. Customer saya voice! Baju ni kotor, dia ingat gam secara nak sengaja nak tahu baju ni terkena apa, sekali cium bau hanyir! Kesan air m**i lelaki… OMG! Terasa apa silapnya. Terus saya cakap pada customer parcel yang diterima tu ada kesan koyak tak?

Pada awalnya, penjual ini terkejut menerima mesej begini kerana disangkakan bajunya memang rosak. Namun selepas diperiksa, bungkusan tersebut mempunyai kesan koyak menanda ianya dibuka.

Customer saya voice! Baju ni kotor, dia ingat gam secara nak sengaja nak tahu baju ni terkena apa, sekali cium bau hanyir! Kesan air m**i lelaki… OMG! Terasa apa silapnya. Terus saya cakap pada customer parcel yang diterima tu ada kesan koyak tak? Customer cakap pada bahagian atas ada kesan bukak. Setelah disiasat melalui kenalan, rupanya budak courier yang hantar barang ke customer ni gila seks!

(Ramai yang tahu, mungkin dah biasa kena) Barang yang sepatutnya hantar pada customer harini, di hantar nya esok (boleh refer screenshot whatsapp)

Apabila dicium bau baju itu, kesan kotoran tersebut rupanya air ma** lelaki. Memang jijik sungguh ada penghantar barang yang tidak bertanggungjawab macam ini.

Rupanya dia kerjakan baju tu dulu baru di hantar.  Jadinya dekat sini saya tak salah ! Pihak courier tidak bertanggungjawab. Saya ada minta untuk customer ni terus langsung buat laporan utk tindakan polis.

Dan report pada courier y ang berkenaan kerana merosakkan barang SELLER/CUSTOMER. Bahaya spesis ni, dia tak kira apa dah.. Semoga dibuang kerja. Harap pihak courier berkenaan bertindak ke atas pesalah dan juga letakkan maklumat ataupun IC penghantar kt sistem tracking.

Lebih menakutkan apabila penghantar barang ini cuba mengorat pembeli ini dengan menghantar mesej ingin berkenalan walaupun sudah dimaklumkan pembeli dia sudah berkahwin. Aish seram betul zaman sekarang ini!

Sumber : Eirsha Shahira




Screenshot_2020-07-02-22-15-16-46.png
Screenshot_2020-07-02-22-15-29-31.png
Screenshot_2020-07-02-22-15-42-75.png

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 2-7-2020 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah.. Aku x pernah kena..
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 10:31 PM | Show all posts
baca sampai habis ok akak mempercayai cerita ni bukan hasanah sebabnya customer tu memang dah pernah kena kacau...

buat malu nama citylink je.. dah la ramai pekerja deorang yang bagus ada yang tak bagus ada... tapi yang ni elok kena pecat terus tapi takut la sape pulak dia bagi jadi mangsa..
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 10:33 PM | Show all posts
sarah82 replied at 2-7-2020 02:29 PM
Alhamdulillah.. Aku x pernah kena..

Mungkin sebab saiz XXL, maafkan saya jika saya salah teka. Mohon perbetulkan kesalahan saya.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
I.am.PH replied at 2-7-2020 10:33 PM
Mungkin sebab saiz XXL, maafkan saya jika saya salah teka. Mohon perbetulkan kesalahan saya.

Wowwww.. Dah mula PA aku..hahaha..lawak2...
Kesian betul.. Sat lagi kalau kena potong tacang tu meroyan tuduh aku report.

Dulu sebelum hilang.. PA aku sebab andartu.. Kesiannyaaaa..

Punya x mampu nak berhujah.. Maka hanya mampu PA je la.
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
I.am.PH replied at 2-7-2020 10:33 PM
Mungkin sebab saiz XXL, maafkan saya jika saya salah teka. Mohon perbetulkan kesalahan saya.

Hahahah pandai pulak ko buat lawak ye. Ampun @sarah82 . Sesekali gurau dgn anjing eh ayam
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 2-7-2020 10:36 PM
Wowwww.. Dah mula PA aku..hahaha..lawak2...
Kesian betul.. Sat lagi kalau kena potong tacang tu m ...

Tanda2 dah koyak tu. dulu kan dia acah cool.
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 2-7-2020 10:39 PM
Hahahah pandai pulak ko buat lawak ye. Ampun @sarah82 . Sesekali gurau dgn anjing eh ayam

Hahahaa.. Dia x tau..iols selalu beli underwear dan lingerie sexy mexy online..dia ingat org kurus je kot boleh baju lawa2..dan dia mesti ingat yg lelaki semua bernafsu perempuan kurus mcm dia..

Layan je la org yg kononnya berfikiran terbuka sebab bercampur dgn ramai non malay
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 2-7-2020 10:40 PM
Tanda2 dah koyak tu. dulu kan dia acah cool.

Sentap la tu.. Sebab dewa sembahan dia lim kit siang.. Iols bagi hadiah jam..hahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Hasanahnye cerita ni...

Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
I.am.PH replied at 2-7-2020 10:33 PM
Mungkin sebab saiz XXL, maafkan saya jika saya salah teka. Mohon perbetulkan kesalahan saya.

Sial lah perangai cina ko ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
I.am.PH replied at 2-7-2020 02:33 PM
Mungkin sebab saiz XXL, maafkan saya jika saya salah teka. Mohon perbetulkan kesalahan saya.

Ko dah kenapa body shaming org ayam!! Aku report utk hang @sarah82
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 2-7-2020 11:29 PM
Ko dah kenapa body shaming org ayam!! Aku report utk hang @sarah82

Biar la kat dia..dia bukan org pertama yg PA aku.. Relax sudah.. Hahaha.. Tadi aku ada body shaming anak arwah tokey dnars.. Kira karma la gitu.. Hahah

Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 2-7-2020 03:31 PM
Biar la kat dia..dia bukan org pertama yg PA aku.. Relax sudah.. Hahaha.. Tadi aku ada body shamin ...

Biarlah dia rasa..asal org kutuk dia je report terus.. Ayam mcm ni tak boleh bagi muka, konon suci padahal kepala otak penuh muslihat..

o body shaming gegirl ka? Kurus dah budak tu, asyik posing tunjuk body je..Haha
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 2-7-2020 11:44 PM
Biarlah dia rasa..asal org kutuk dia je report terus.. Ayam mcm ni tak boleh bagi muka, konon suci ...

Hahaha.. Aku suruh dia operate hidung..aku lupa yg aku dah body shaming gegurl.. Mmg salah aku la. Jadi karma gitu.

Sebelum ni ayamPH ni pernah PA aku kes aku andartu sambil acah2 suci kononnya. Aku x report.. Sapa entah report.. Kena potong tacang.. Meroyan tuduh aku report.

Aku no hal la. Baju XXL pun tak ada masalah.. Janji duit sendiri.

Si ayam ni sebenarnya berfikiran tertutup.. Sebab tu dia ingat hanya wanita kurus saja jadi pilihan lelaki. Hahaha.

Selama aku terjun dalam dunia google.. Ramai lelaki fetish dgn wanita plus size..

Aku pernah lepak baca kat undertable site.. Site lucah.. Ramai lelaki suka plus size women.

Dalam forum ni.. Ramai yg PA aku.. Tak kira la bab aku kerja ka.. Body aku ka.. Kisah keluarga aku la.. Aku relax saja gelak....sebab bagi aku simple.. Aku tak minta duit kat org.. Hahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak nampak apa totap cringe
Rasanya budak ni mimpi basah customer ni. Lawa kot. Eh sempat ke dia mimpi
Biasa stranger kalau kuang haja semacam tu adalah tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 2-7-2020 03:51 PM
Hahaha.. Aku suruh dia operate hidung..aku lupa yg aku dah body shaming gegurl.. Mmg salah aku la. ...

Concern betul org2 sini dengan ko..haha
Takpelaj buat hiburan hujung minggu sambil jaga tok kan.

Dia senang je, selagi bukan ko yg bagi aku makan, yg bagi aku duit, baik diam. Menyibuk mcm duit dia yg habis.. Pelik betul manusia ni. Selongkar mcm dia yg duduk dalam kain tu sekali...hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 3-7-2020 12:03 AM
Concern betul org2 sini dengan ko..haha
Takpelaj buat hiburan hujung minggu sambil jaga tok kan.  ...

Hahahaha.. Tu la.. Aku simple ja.. Janji aku kerja halal.. Boleh bayar hutang.. Boleh sara diri sendiri.. Dan joli katak.. Lantak la depa nak kata apa pun.. Mungkin dengan cara tu kot depa bahagia..

Baik layan game dari sibuk hal kain org lain.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
..gtau kak Fyn Jamal..acaner ni kak..cer ulas..salah sapo ni...
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Perempuan tu macam melayan je. Kalau x suka x payah lah reply meleret2. Block kan senang.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list