Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
920
View
15
Reply

Dalam keadaan apa lelaki akan memberikan hadiah kepada orang yang mereka sayangi?

[Copy link]

Author: sweet0103       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-6-2020 10:32 PM | Show all posts |Read mode
Saya tidak tahu sama ada lelaki lain membosankan seperti suami saya, dia jarang memberi saya hadiah. Sebenarnya, saya tidak mahukan hadiah, tetapi juga hati. Perlukah kita menjadi hambar ketika berkahwin?
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 21-6-2020 10:41 PM | Show all posts
Suami saya memberikan beg replika, saya tidak tahu adakah saya gembira atau sedih?https://www.zhongximaoyi.com
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-6-2020 10:47 PM | Show all posts
kakakelly replied at 21-6-2020 10:41 PM
Suami saya memberikan beg replika, saya tidak tahu adakah saya gembira atau sedih?https://www.zhongx ...


Dia semestinya mencintaimu, tetapi ekonomi agak ketat
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 10:52 PM | Show all posts
sweet0103 replied at 21-6-2020 10:47 PM
Dia semestinya mencintaimu, tetapi ekonomi agak ketat

Ya, saya sangat teruja ketika melihat beg ini, kerana begitulah nyata, dan dia kemudian memberitahu saya bahawa beg itu adalah beg replika.

Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 11:18 PM | Show all posts
Anda boleh mendapatkan tawaran murah di laman web ini. Anda boleh membeli ketiga-tiga beg dengan wang yang sangat sedikit, jadi anda tidak perlu memilihwww.zhongximaoyi.com
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 06:57 AM From the mobile phone | Show all posts
syok sendiri jah kau kan? bangga ye dilabel menakutkan ada dua personaliti bak kata atok?
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau nak hadiah, bagitau terus dekat suami tu. Sama ada nak terus cakap depan suami yang saya nak hadiah istimewa daripada awak ataupun perlahan-lahan cuba drop hint yang awak nak hadiah.

Lelaki ni simple jer. Kalau dia tengok isterinya diam dan takde banyak cakap, dia anggap tak ada apa-apa masalah dalam rumahtangga.

Jadi sebaiknya minta terus daripada suami. Lelaki bukannya boleh baca fikiran isteri.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau rasa hambar dalam perkahwinan, maka si isteri patutnya tolong menghangatkan kembali bara cinta dalam alam perkahwinan. Kadang-kadang ada suami lagi suka kalau isteri ambik langkah pertama dalam hubungan romantis, ala-ala rasa diri itu berharga dan dihargai.

Kalau bukan isteri yang mulakan, siapa lagi? Takkan nak harapkan kepada perempuan lain?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-6-2020 02:05 PM | Show all posts
Earkix94 replied at 22-6-2020 11:35 AM
Kalau rasa hambar dalam perkahwinan, maka si isteri patutnya tolong menghangatkan kembali bara cinta ...

Saya akan mencubanya, terima kasih
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagi satu, tt boleh cuba untuk bagi hadiah dahulu untuk suami. Kalau kita nak hadiah daripada suami, mesti kita kena mulakan dulu bagi hadiah. Macam konsep "give and take" gitu. Tt bagi hadiah, suami pun balas balik hadiah tu.

Kadang-kadang hadiah ni tak terhad dalam bentuk materialistik macam kasut, pakaian, dan barang kemas. Layanan istimewa dan buat kejutan untuk tarikh istimewa pun boleh dijadikan hadiah bermakna.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2020 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Pernah rasa hambar  gak time tu laki aku kolot dn oldskol hidup hanya tuk makan minum berak kerja tidur dn berjimak jika dia stim..hambar nk mampus ..ada perkara yg buat dia bertukar secara drastik fantastic ...selain aku bebel dn ade hal lain..mujur la dpt jenis dengar kata swrta menerima walaupunn lambet...
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 10:22 AM | Show all posts
Kalau dpt laki jenis tak reti bagi hadiah, surprise... kita harus mulakan dulu..
lama2 nanti dia pn akan ikut cara kita..
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 03:19 PM | Show all posts
rosasen replied at 2-7-2020 10:22 AM
Kalau dpt laki jenis tak reti bagi hadiah, surprise... kita harus mulakan dulu..
lama2 nanti dia pn ...

Ya, kita mesti mengajar mereka!
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 03:21 PM | Show all posts
kakakelly replied at 21-6-2020 11:18 PM
Anda boleh mendapatkan tawaran murah di laman web ini. Anda boleh membeli ketiga-tiga beg dengan wan ...

Suami anda sanggup meluangkan masa untuk memilih hadiah untuk anda, hebat
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 03:48 PM | Show all posts
SWEET0417 replied at 2-7-2020 03:21 PM
Suami anda sanggup meluangkan masa untuk memilih hadiah untuk anda, hebat

Ya..saya pon terkejut... skrg lagi banyak surprise dari dia.. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 06:11 PM | Show all posts
rosasen replied at 2-7-2020 03:48 PM
Ya..saya pon terkejut... skrg lagi banyak surprise dari dia.. hahaha

Bagaimana permintaan kita terhadap lelaki sangat rendah, hahahahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list