Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
1749
View
21
Reply

"Saya Takkan Pernah Buat Macam Tu" - Ansel Elgort Nafi Rogol Gadis 17 Tahun

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-6-2020 03:45 PM | Show all posts |Read mode
Bintang The Fault in Our Stars, Ansel Elgort kini berdepan dakwaan melakukan gangguan seksual terhadap gadis bawah umur, lapor Daily Mail.




Kredit foto: IG/The Express Tribune




Perkara itu didedahakan seorang pelayar Twitter dikenali sebagai Gabby. Dakwanya, kejadian berlaku pada 2014 ketika dia berusia 17 tahun, manakala Elgort dalam lingkungan 20-an.


Mereka mula berhubung di aplikasi Snapchat dan menjadi lebih rapat.


Bersama pendedahannya itu, Gabby sertakan sekali gambar mereka sebagai bukti perkenalan mereka. Katanya, dia dirogol beberapa hari selepas ulang tahun kelahirannya ke-17 dan mendakwa Elgort sedar akan perbuatannya ketika itu.


Namun, Gabby menegaskan dia tidak berniat meraih perhatian, sebaliknya membuat pendedahan itu kerana tidak mahu terus dibelenggu masa silam.







Kredit foto: The Express Tribune




Sedar dirinya menjadi perhatian dan dihujani kecaman, Elgort kemudian menafikan dakwaan itu di Inatagram.

"Saya tertekan dengan dakwaan terhadap saya yang tular di laman sosial dalam masa 24 jam ini," katanya yang mendakwa apa yang dikatakan Gabby tidak semuanya benar.







Kredit foto: IG Elgort




Bagaimanapun, Elgort meluahkan rasa kesalnya dan memohon maaf atas tindakannya itu. - CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 21-6-2020 04:05 PM | Show all posts
Aku nak kata yang aku suka cerita The Fault In our Stars tu.
Muka mamat ni biasa2 je, watak pun biasa2 juga.
Boleh la nak kata ada iras Nick Carter.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by delia3003 at 21-6-2020 04:59 PM

Ada nampak semalam nama dia trending kat twitter, tu yg tau cerita

Peminat2 dia ni bukan main lagi defend, peminat apa nak heran, memang selagi boleh akan defend 'idola' diorang tu, sama kes jugak dgn peminat kpop.

Bersepah je kat Hollywood tu perangai macam Ansel ni, lepas tu terus je buat macam takde apa berlaku. Tak minat pun mamat ni, muka biasa2 je tapi tinggi
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
BebeQ: Aku nak kata yang aku suka cerita The Fault In our Stars tu. Muka mamat ni biasa2 je, watak pun biasa2 juga.Boleh la nak kata ada iras Nick Carter.

Baca buku dia (john green) lagi thrill. Iols sblom movie tu klua dah baca. Iols ada koleksi the fault in our stars, an abundance of katherines (1st book yg menarik minat utk baca karya JG), looking for alaska, paper towns.... Sblom ni iols xsuka writer lelaki menulis pasal love story, tp bila baca buku heols trus tertarik.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Anyway, ansel ni iols suka tengok heols ngan gf nya violetta. Sbb gf heols cantik and not from actor background, tp seorang dancer (if im not mistaken). And they still couple til now. But ada cita these two ada open relationship.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan backpakers kepam mana la td..
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 06:19 PM | Show all posts
patut la asik tangkap gambar bogel jah? tapi motip nak jugak cover angry bebird kau dengan tangan? ko nak bogel ke tak nak bogel hah babi?
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 21-6-2020 06:13 PM
Baca buku dia (john green) lagi thrill. Iols sblom movie tu klua dah baca. Iols ada koleksi the fa ...

Sedey woo buku dia. Iols tak sanggup tgk muvi dia.

Iols suka hank green dan john green dlm vlogbrothers dolu2. Lama tak tgk depa ni.



Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 21-6-2020 07:05 PM
Sedey woo buku dia. Iols tak sanggup tgk muvi dia.

Iols suka hank green dan john green dlm vlog ...

Tapi tulisan john green agak witty, itu yg seronoknya baca buku heols. Susah nak cari author cam heols.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 08:00 PM | Show all posts
belilies replied at 21-6-2020 07:39 PM
Tapi tulisan john green agak witty, itu yg seronoknya baca buku heols. Susah nak cari author cam h ...

iols tak suka citer sedey...
sbb tu iols tak tgk muvi atopon beli buku tu.. yup, iols dok kat kedai buku dan habiskan baca buku.. jaman2 dolu2 buku2 tak dibalut dgn plastik.. hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
BebeQ: Aku nak kata yang aku suka cerita The Fault In our Stars tu. Muka mamat ni biasa2 je, watak pun biasa2 juga.Boleh la nak kata ada iras Nick Carter.


Plak dah.
Suke die dlm baby driver. Best cite tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
hell hath no fury like a woman scorned. Kesian ansel ni learnt the hard way.

iol kadang dulu kalau nak couple paling risau kalau laki tu jadi psiko tiba2. Syukur semuanya matang
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 21-6-2020 06:13 PM
Baca buku dia (john green) lagi thrill. Iols sblom movie tu klua dah baca. Iols ada koleksi the fa ...

whyyy you tak suka writer lelaki tulis pasal percintaan? Iols suka Lemony Snicket tulis pasal Beatrice...romantic tapi sinis...

well kalo novel2 chenta ni memang iols suka Jane Austen la...heroinnya semua jenis tak selfish, tak materialistic, ada matang, ada tegas...
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 01:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Tetiba teringat yg heboh Kat twitter sebelum ni. Haikal classic tu. Padan muka jantan ni. Hope musnah terus career
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 02:22 AM | Show all posts
ada lg terbaru ya, Justin Bieber dituduh merogol 3 org pompuan, didedahkan kat twitter jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
bloodyamuk replied at 21-6-2020 10:27 PM
whyyy you tak suka writer lelaki tulis pasal percintaan? Iols suka Lemony Snicket tulis pasal Beat ...

Sbb jarang skali jumpa yg romantik menusuk hati. Iols baru tau lemony snicketts tulis cita romantik. Thanks, nanti iols cari. slamani ingatkan heols tulis buku budak2 ja, tp cita tu best jgklh, unik.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Ke dah pregnant ni??atau ajak kawen atau kapel kena reject....birah sgt ....lelakinye pn xde la hensem sgt pn....sbb retis kan,autobirah mode on...
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 22-6-2020 02:22 AM
ada lg terbaru ya, Justin Bieber dituduh merogol 3 org pompuan, didedahkan kat twitter jugak.

Suka sama suka lepas kena reject terus jadi rogol.. bodoh ya amat attention seeker ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2020 09:25 AM | Show all posts
die tak menafikan so die mmg kenal la ngan minah Gabby tu. and  die mmg tido ngan Gabby. tu still rape sbb Gabby ni bawah umur masa tu,
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2020 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 23-6-2020 09:25 AM
die tak menafikan so die mmg kenal la ngan minah Gabby tu. and  die mmg tido ngan Gabby. tu still ra ...


Age of consent kat US, 16-18 tahun, ikut negeri. Katenye berlaku kat New York, 17 tahun tu age of consent kat sana, tu yang dan2 ler mengaku ex-girlfriend. Iols pulak rasa dia gunakan budak tu je time tu
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list