Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
637
View
3
Reply

Isi Hati Teman Lelaki Si Workaholic

[Copy link]

Author: Kaykaychan    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-6-2020 11:57 AM | Show all posts |Read mode
Si workaholic biasanya susah nak dapat jodoh, sini kak Kay recommend app yg serius SweetRing utk sister2 easy dapatkan Jodoh, kalau mau date je, boleh pergi Tantan, JD, Tinder yg terhangat di Malaysia, tapi....jaga sendiri ya! Kalau yang dapat jodoh tapi jobnya busy sangat, kamu ni workaholic, macam mana boleh ikat kekasihmu??
Lihat ini:
Mahukan Lebih Perhatian
Lelaki kalau kurang diberi perhatian confirm akan cari lain! Jangan sampai sibuk di pejabat menjadi asalan si dia angkat kaki pula. Kamu workaholic, kan? So, be professional. Kamu sepatutnya pandai seimbangkan hal kerja dan peribadi. Kamu pun pasti mahukan perhatian daripada si dia juga, kan?
Benci Diperlekeh
Bekerja lebih masa untuk gaji yang lebih, itu saja alasannya. Jika pendapatan kamu lebih tinggi daripada pasangan dan selalu offer untuk bayar makanan ketika berjanji temu, si dia boleh berasa tercabar. Berpada-padalah ya
Cemburu Dengan Telefon Kamu
Ini adalah cinta tiga segi antara kamu, dia dan telefon pintar kamu. Kamu asyik periksa mesej dan e-mel kerja ketika berjanji temu, menonton wayang, juga kala bersama teman-temannya Stop! Takkan setiap masa si dia perlu suruh kamu simpan telefon?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 22-6-2020 10:20 AM | Show all posts
urmm.. mcm trkena sendiri jer topik ni.. hhahaaha
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa kerja, kena serius buat kerja. Masa dating  serius beri perhatian dekat pasangan. Takkan masa dating nak tunjuk sikap workaholic lagi kot.

App SweetRing ni ramai org Malaysia pakai ke? Rasanya Baitul Jannah lagi famous kot.
IMG_20200702_193052.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 02:13 PM | Show all posts
Workaholic adalah satu perkara haha, tetapi ketika berpacaran, www.zhongximaoyi.comsaya sering memilih beberapa beg dengan wajah yang mutlak untuk menghias diri saya, supaya jodoh akan lebih cantik, bukan?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list