Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
3796
View
37
Reply

Isu Rumah Tangga Masih Jadi Tanda Tanya, Kini LCB Dikatakan Muflis Pula?

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-6-2020 01:02 PM | Show all posts |Read mode
Belum reda isu rumah tangga yang masih menjadi tanda tanya peminat, muncul pula khabar angin kononnya pelakon Laudya Cynthia Bella kini muflis.








Khabar angin itu muncul selepas Laudya dikatakan dalam proses menjual kediamannya dengan Engku Emran di Jakarta Selatan yang menguatkan lagi spekulasi tersebut.


Malah, menurut laporan TribunNews seperti dipetik mStar, jiran tetangga ada melihat beberapa individu dipercayai calon pembeli datang meninjau kediaman itu yang dijual pada harga kira-kira RM3.6 juta.




Foto: IG LCB



"Kelmarin, saya dengar anak Presiden Indonesia, Pak Joko Widodo, tapi tak jadi kerana halamannya kecil," kata Titi Hayati menerusi YouTube Indosiar.


Sementara itu, seorang lelaki yang diarahkan mengubah suai kediaman berkenaan enggan mengulas lanjut apabila disoal mengenai kesahihan perkara itu. - CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 16-6-2020 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
dia nak beli rumah lagi besar agaknya kot. Lawa la dia ni. Anak erra pun mcm suka je dgn dia kan? mesti keibuan sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2020 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Aik mcm pelik je kalau dia muflis. Tgok LCB ni punya lifestyle idok le lavish mn pun. Dia pn byak bisnes kan. Bisnes tudung, kek
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2020 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas mekap, cun.. tanpa mekap, biashe2 je..

Kalau muflis, bkn ke depa boleh cek kat sana?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2020 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
jual je pon. byk lg aset dia. mustahil je muflis. produk dia pon byk. mgkin nk jual sbb rumah tu x guna. btw pic profile EE kt Ig dah tukar ek? sblm ni pic bini dia n anak dia x silap. so....
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2020 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Xkan la jual rumah je muflis. Lol
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2020 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha. Jual rmh nk beli aset baru la kot. Rmh baru.
Tetangga pn. Xde keje ke.
Iols pon xde keje jgk nk komen ni lol
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2020 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Rupa tak mekap cam anak kawan iols jek
Okla lawa
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2020 01:34 PM | Show all posts
Aku pun pelik sejak bila jual rumah muflis.. bukan ke klu dah muflis aset terus kene rampas.. sorry klu salah..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2020 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka die lembut la.. i loike..muke iols jenis garang.. {:cryrun
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2020 02:16 PM | Show all posts
Tak follow dua laki bini ni.  Nak gak tahu apa ceritanya..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2020 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
I suka dia ni.. Jenis mak tiri baik. Drama pon xde.. Humble je.. Xmerempan kt soc med.. Xcanang masalah even pokok dh goyang2.. syg lom ada ank sendiri.. Ape pun isu hrp2 blh settle cara baik.. She deserves so much in life
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2020 03:05 PM | Show all posts
muka laki dia tu apsal pesen mulut mencuih jek manjang..nmpk seksi ke?
rugi jah kawen ngan laki tu..LCB ni bisa cari yg lebih ganteng dan have have
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2020 03:09 PM | Show all posts
suami beak
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2020 03:10 PM | Show all posts
Orix replied at 16-6-2020 01:15 PM
Aik mcm pelik je kalau dia muflis. Tgok LCB ni punya lifestyle idok le lavish mn pun. Dia pn byak bi ...

Bisnes kek celebs di indonesia rata-rata bungkussss
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2020 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
X makeup tutup mule cemtu nmpk mcm emma atau amira othman pulek
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2020 03:43 PM | Show all posts
Masih lagi misteri dia cerai ke tak dengan Engku Imran tu?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2020 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
acah2 macam jong ki dgn hye kyo la.. tp yg tu lg ganas.. diruntuhkan terus rumah tu... lcb xnak ada kenangan dh kot dgn ee.... pity her
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2020 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
misuke replied at 16-6-2020 04:31 PM
acah2 macam jong ki dgn hye kyo la.. tp yg tu lg ganas.. diruntuhkan terus rumah tu... lcb xnak ada  ...

bukan ke rumah tu diorg tak pnh duduk pun
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2020 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Very humble person. itu pasal org susah nk dpt berita dia sbb bukan jenis meroyan mencanang merempan mcm sesetengah artis mcm org gila
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list