Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
1460
View
22
Reply

PENGALAMAN ANDA BILA ORANG BAGI GAMBAR LUCAH

[Copy link]

Author: julia5094       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-6-2020 12:27 PM | Show all posts |Read mode
Salam semua..apa yang patut anda lakukan bila tiba2 ada orang bagi gambar lucah pulak. Nasib baik sis dah kawin, kalau tak mesti terkujat tengok benda alah tu. Adui..gelap pandangan sekejap..
Saya ni meniaga kat shopee...so biasa la terima msg kat whatsapp. Tadi pagi ada yang msg, tanya. Nak tak? Tiba2 je kluar gambar tu. Terus iols jawab..nk report polis n block je no tu..

Korang biasa ke ada pengalaman macam tu?




Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 6-6-2020 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Banyak kali kena... Tapi buat bodoh je la...
Yg bagi tu jantan... Tolong tebas semak samun tu sebelum bagi aku secara tiba2 la... Belum lagi yg jenis bulu beruban!
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Xpernah lagi sis...tapi sis whoareyuz Kan Jah..block terus nombor Tu...sbb kadang takut virus Kan..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Takda pengalaman, tak koser aku nak tengok orang lain punya baik kat video, gambar atau real


Melainkan tok laki punya, dia sorang udah le
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-6-2020 04:50 PM | Show all posts
Kurex replied at 6-6-2020 01:18 PM
Banyak kali kena... Tapi buat bodoh je la...
Yg bagi tu jantan... Tolong tebas semak samun tu sebe ...

Ha..ha...nasib baik yg i dapat tu tak nampak keseluruhan...kenapa orang lelaki suka sangat bagi benda2 macam ni..apa yang diorg dapat?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-6-2020 04:51 PM | Show all posts
doubleA replied at 6-6-2020 03:11 PM
Takda pengalaman, tak koser aku nak tengok orang lain punya baik kat video, gambar atau real

Masalahnya i pun tak sangka dia nak sent gambar tu,. Ingatkan nak tanya stok product ada ke tak..Mmg tak sanggup nak tengok orang punya..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-6-2020 04:53 PM | Show all posts
miss_strangers replied at 6-6-2020 02:59 PM
Xpernah lagi sis...tapi sis whoareyuz Kan Jah..block terus nombor Tu...sbb kadang takut virus Kan..

Tu la..lps cakap nak report polis tu..terus block. Takut benda2 mengarut lagi keluar. Ni bukan link ke apa..ni gambar terus ni..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
julia5094 replied at 6-6-2020 04:53 PM
Tu la..lps cakap nak report polis tu..terus block. Takut benda2 mengarut lagi keluar. Ni bukan lin ...

Mental illness tu sis..skrg kan banyak org sakit jiwa...tapi dia sendiri Pon xtau dia sakit...
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 05:33 PM | Show all posts
iolss dapat gambar konek ni terus iolss cakap nnt iolss santetkan.. ntah sape laa yg jual nombor iolss.. ni mesti ppuan 2 yg tak puashati dgn iolss.. terus jantan 2 yg hantar gambar konek block iolss.. igt iolss hadap sgt tgok konek bersepah bulu tak tebang tu.. euwww
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
L211 replied at 6-6-2020 05:33 PM
iolss dapat gambar konek ni terus iolss cakap nnt iolss santetkan.. ntah sape laa yg jual nombor iol ...

Terbaik. Pastu dia reply apa2 lg tak?
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Pernah.. siap ayat2 lucah.. block je.. jgn pening kepala
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-6-2020 09:40 AM | Show all posts
miss_strangers replied at 6-6-2020 05:20 PM
Mental illness tu sis..skrg kan banyak org sakit jiwa...tapi dia sendiri Pon xtau dia sakit...

Tu la..apa yg diorang dapat agaknya sebarkan aib sendiri. Kalau hantar no tu kat polis..mesti polis boleh checkkan, sapa yg daftar no tu. Diorang tak ada fikir ke pasal tu..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-6-2020 09:41 AM | Show all posts
L211 replied at 6-6-2020 05:33 PM
iolss dapat gambar konek ni terus iolss cakap nnt iolss santetkan.. ntah sape laa yg jual nombor iol ...

Ha..ha..patut kena bagi ayat macam tu kan..bagi takut sikit. Ntah berapa ramai dah dia sebarkan benda alah tu. Mmg tak ada kerja betul..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-6-2020 09:44 AM | Show all posts
umbut replied at 7-6-2020 09:15 AM
Pernah.. siap ayat2 lucah.. block je.. jgn pening kepala

Ha..i buat mcm tu la. U tak tak, kawan i pernah bagitau, ada la saing satu tempat kerja pernah mengadu kat dia. Ada sorang ustaz pernah bagi gambar macam tu jugak. Bayangkan, ustaz pun boleh buat kerja macam ni...heran kan?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-6-2020 09:45 AM | Show all posts
Kurex replied at 6-6-2020 01:18 PM
Banyak kali kena... Tapi buat bodoh je la...
Yg bagi tu jantan... Tolong tebas semak samun tu sebe ...

Kertu2 pun ada nafsu sis..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
julia5094 replied at 7-6-2020 09:44 AM
Ha..i buat mcm tu la. U tak tak, kawan i pernah bagitau, ada la saing satu tempat kerja pernah men ...

Zaman skrg... semua org x leh caya walau muka baik.. yg bagi ayat lucah kat aku tu rasa org yg aku kenal tapi guna no tel lain.. hati hati lah walau cam ustaz. Yg cam ustaz cam dai pu tu lagi tak boleh caya.. depan2 bagi khutbah, belakang ckp lucah.. x boleh kawal nafsu..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-6-2020 11:36 AM | Show all posts
umbut replied at 7-6-2020 09:57 AM
Zaman skrg... semua org x leh caya walau muka baik.. yg bagi ayat lucah kat aku tu rasa org yg aku ...

Tu la...mungkin tuhan pun nak duga orang2 yang macam ni kot. Harap2 dijauhi la anak2 kita dari buat perkara macam ni.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Kebanyakan yg suka bg tgk pisang dia ni, rumput2 hitam keliling tu mekar je., xde yg ditebas elok. Nk cari pisang pun kena belek dulu., kalau iols, tgk pastuu iols maki pastu block. Settle.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-6-2020 12:04 PM | Show all posts
Sazida replied at 7-6-2020 11:47 AM
Kebanyakan yg suka bg tgk pisang dia ni, rumput2 hitam keliling tu mekar je., xde yg ditebas elok. N ...

Adui la...ni mmg lawak..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2020 03:50 PM | Show all posts
kalau ada org bg gmbr lucah, iols blok & delete je nombor org tu.. melainkan kalau dia offer nk bagi duit kalau tgk
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list