Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
7671
View
67
Reply

Bergambar Mesra Dengan Wanita Lain, Syazwan Zulkifly Dah Putus Tunang?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 30-5-2020 09:28 AM | Show all posts |Read mode
Syazwan Zulkifly dah bertunang dengan pramugari, Syawariah Zulkifli pada 31 Ogos tahun lepas.


Namun kini pasangan ini didakwa sudah putus tunang memandangkan gambar pertunangan mereka dah pun dipadam di laman Instagram masing-masing.


Foto: Media Hiburan


Menurut Beautifulnara, pelakon ini juga sudah tidak mengikuti akaun Instagram wanita itu.


Semakin panas bila Syazwan dilihat memuat naik gambar bersama wanita lain di Instagramnya.


Foto: IG


Ia seolah-olah mengesahkan dakwaan tersebut dan memberi gambaran seolah-olah dia telah menemui pengganti yang baru.


Namun tak lama kemudian dia telah memadamkan gambar tersebut atas sebab-sebab tertentu.


Foto: IG


Pada sambutan hari raya baru-baru ini, Syazwan hanya memuat naik gambar bersama keluarga dab langsung tiada kemas kini terbaru bersama tunangnya.


  



Sebelum ini juga ada peminat yang bertanya mengenai hubungan merkea melalui IG Live, namun Syazwan tidak mengendahkan soalan tersebut.


Sehingga kini, belum ada apa-apa pengesahan keluar dari mulut Syazwan. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 30-5-2020 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Putus tunang je pun..
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2020 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru semalam mereply thread april 2019. Pasal cik wan dan cup B. Today thread baru.

Anyways lawa lawa perempuan kepunyaan dia.
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2020 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
2x baca nama tunang die.. igt salah tulis.. sama.. hahah.. syazwan zulkifli.. syawariah zulkifli.. sayang jodoh xdek..
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2020 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
qis_88 replied at 30-5-2020 09:43 AM
2x baca nama tunang die.. igt salah tulis.. sama.. hahah.. syazwan zulkifli.. syawariah zulkifli.. s ...

Hahah sama la. Ingat meols salah baca
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2020 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Sepol, boleh tak bukak thread yg mengembang minda? Kalau haris dgn intan tu putus cinta baru bukak thread ok?
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2020 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
qis_88 replied at 30-5-2020 09:43 AM
2x baca nama tunang die.. igt salah tulis.. sama.. hahah.. syazwan zulkifli.. syawariah zulkifli.. s ...

Best! Nak cari yang sama nama jugak
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2020 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Gambor close up dia.. kulit menggerutu
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2020 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni antara yg belakon best
Putus tunang apadehal
Bederet pempuan lain tunggu peluang kawin dgn artis
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2020 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Nama almost sama dah
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2020 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Memula heolls berlakon ingatkan dak2 rempitz ahaks rupanya beliau alumni VI... @Kurex mesti kenal budak2 sekolah semua jantanz...
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2020 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
bondeh replied at 30-5-2020 10:30 AM
Memula heolls berlakon ingatkan dak2 rempitz ahaks rupanya beliau alumni VI... @Kurex mesti kenal bu ...

Iols sekolah methodist boy school je bondeh...
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2020 10:56 AM | Show all posts
chandrahusin replied at 30-5-2020 10:23 AM
Dia ni antara yg belakon best
Putus tunang apadehal
Bederet pempuan lain tunggu peluang kawin dgn ...

betul.. watak kelakar, samseng memang menjadi..
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2020 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
ni antara pelakon idola guwe tapi tu la irl player
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2020 11:17 AM | Show all posts
Budak nakal ni x serik2 lg....
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2020 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
biasa muka nan hado ni mesti nak yg cantik lawa punya..nak baiki keturunan kekdahnya
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2020 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 30-5-2020 10:56 AM
betul.. watak kelakar, samseng memang menjadi..

Syazwan Zulkifli ni dgn Riz Amin bila belakon, watak diorg jauh lagi hebat ada impak dr hero drama
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2020 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Xd jodoh nak buat mcm mne. Tapi kalau da ada perempuan lain tu xtao la nak ckp xd jodoh ke sendiri gatal
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2020 12:03 PM | Show all posts
badboyyy nya laa dia niiii..baik x yah kawen..kawen bakal menyusahkan bini jee
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2020 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelakon x kayu  & berbakat
Bg je watak ape
Tp hero xleh la sbb muka bukan stok2 acik2 kepam
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list