Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
964
View
14
Reply

Skandal Wanita lebih berusia

[Copy link]

Author: papazola90       Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-5-2020 10:20 PM | Show all posts |Read mode
Guys, lately banyak kisah lelaki muda kapel dengan wanita berusia macam Haris Alif dan Shah Have yang kantoi ajak bini orang seks. Pengalaman korang la, apa yang buat korang tertarik dengan wanita lebih usia ni?
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 29-5-2020 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Kwn iol lelaki jujur dia jwp sebab nak tumpang duit yg muda2 habiskan duit dia je yang tua untung2 rumah ada kereta dah almost habis bayar
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-5-2020 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 29-5-2020 10:48 PM
Kwn iol lelaki jujur dia jwp sebab nak tumpang duit  yg muda2 habiskan duit dia je yang tua untung ...

Ermmm, bahaya juga mcm tu sis, lama lama nanti naik lemak. Hhaahha
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
maybe TT bleh dm tanya julrepen dan jen saidin kat insta diorg
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak Ada orang Jaga dia, Kasi makan, tunjuk baju mana kena pakai harini, kalau ular msuk rumah pun Bini tua yg handle call bomba atau tangkap sendiri..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-5-2020 11:15 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 29-5-2020 11:08 PM
maybe TT bleh dm tanya julrepen dan jen saidin kat insta diorg

Hahahahhaa, matilah nak nak dm ngan hero Malaya tu nak tanya kapel ngan MILF gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
papazola90 replied at 29-5-2020 11:07 PM
Ermmm, bahaya juga mcm tu sis, lama lama nanti naik lemak. Hhaahha


Kawan iol insist kata win-win situation hahahaha si andartu dapat laki, dia dapat menumpang senang bini. zaman sekarang money is honey. Nak cari cinta sejati tu susah sekarang, mungkin ada tapi makin rare.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-5-2020 11:16 PM | Show all posts
becir replied at 29-5-2020 11:13 PM
Nak Ada orang Jaga dia, Kasi makan, tunjuk baju mana kena pakai harini, kalau ular msuk rumah pun Bi ...

uish sampai ular pun bini kena handle? Tapi ada stu ular yang wife takleh handle.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-5-2020 11:18 PM | Show all posts
234126 replied at 29-5-2020 11:15 PM
Kawan iol insist kata win-win situation hahahaha si andartu dapat laki, dia dapat menumpang sena ...

nanti ada satu masa terlampau bergantung dengan wife, wife yang selama ni independent bila-bila je usir kita. tapi takpelah win-win situataion.
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
papazola90 replied at 29-5-2020 11:18 PM
nanti ada satu masa terlampau bergantung dengan wife, wife yang selama ni independent bila-bila je ...

Ternyata uol lagi bijak dari kwn iol. Jgn tiru solusi pendek akal dia tu. iol bagi dia 100 markah utk jujur tapi 0 markah utk maruah kuikuikui
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-5-2020 11:24 PM | Show all posts
234126 replied at 29-5-2020 11:21 PM
Ternyata uol lagi bijak dari kwn iol. Jgn tiru solusi pendek akal dia tu. iol bagi dia 100 markah  ...

hahahahaa, Iols harap kawan chuols tu berkekalan hingga ke jannah gituww.
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada satu movie pasal lelaki kawin wanita tua kaya. Tiap2 pagi lelaki tu sua cermin compact kat bawah hidung bini tengok breathing lagi tak
iols tak zabar nak guna method tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-5-2020 05:59 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 29-5-2020 11:45 PM
Ada satu movie pasal lelaki kawin wanita tua kaya. Tiap2 pagi lelaki tu sua cermin compact kat bawah ...

Hahahaa, sabar chuols nanti chuols disua cermin.
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2020 07:25 AM | Show all posts
papazola90 replied at 29-5-2020 11:18 PM
nanti ada satu masa terlampau bergantung dengan wife, wife yang selama ni independent bila-bila je ...

terutama bila dah dpt anak
habis madu sepah dibuang


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-5-2020 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
AbukRokok replied at 30-5-2020 07:25 AM
terutama bila dah dpt anak
habis madu sepah dibuang

Kengkadang belum dapat anak pun dah dibuang.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list