Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
933
View
12
Reply

Kenapa Dah Kawen Baru Masih Contact Ex Wife?

[Copy link]

Author: patimah       Show all posts   Read mode

Author
Post time 28-5-2020 12:22 PM | Show all posts |Read mode
#tanyaje

Kenapa lelaki yang pernah kawen, bila dah kawen baru tapi masih nak contact ex wife. Siap bermesra mesra lagi. Ber abang sayang bagai.

Teringat kisah berjimak yang lepas2 kah? Teringat tiap inci tubuh ex wife kah?

Atau apakah?
(tak termasuk kes bincang pasal anak2 etc)

Kalau tak boleh move on kenapa cerai? kenapa kawen lain?

Kan?

iol tanya jewwww

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 28-5-2020 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Sayang lg kot.. tak tau la
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
ni mesti kes suami tu sebenarnya menyesal ceraikan ex wife dia dulu. lagi2 kalau ex dia ppuan baik. cerai terburu2. dan kawin baru pun terburu2..konon dpt lupakan exwife..nk move on konon.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-5-2020 01:04 PM | Show all posts
Buritan replied at 28-5-2020 12:46 PM
Sayang lg kot.. tak tau la

ohemgee ..............
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-5-2020 01:05 PM | Show all posts
yuki812 replied at 28-5-2020 12:51 PM
ni mesti kes suami tu sebenarnya menyesal ceraikan ex wife dia dulu. lagi2 kalau ex dia ppuan baik.  ...

yg si ex pun dah kawen lain.
pelik sebenarnya, dua2 dah kawen tapi gigih nak wasap bersyg2 bagai
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
eeuuu..tkle imajin
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg baru tak sebaik or sehebat yg lama mgkn...suami tt ke ni.....sory tnya je..jgn marah.....
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
patimah replied at 28-5-2020 01:05 PM
yg si ex pun dah kawen lain.
pelik sebenarnya, dua2 dah kawen tapi gigih nak wasap bersyg2 bagai  ...

biasa tu cerai dulu alasan remeh temeh. tak fikir pjg. pastu masing2 konon kawin baru..leh move on. rupanya ada cinta lagi dihati masing2. biasa kalau dah tak syg, pandang muka..dgr suara ex pun tak hingin. melainkan duit nafkah yg sepatutnya tu..hah..x per..huhuhu.

ini lah risk kalau kawin ngn single parent. bertabah lah..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-5-2020 01:30 PM | Show all posts
cahaya_almas replied at 28-5-2020 01:16 PM
Yg baru tak sebaik or sehebat yg lama mgkn...suami tt ke ni.....sory tnya je..jgn marah.....

rahsiaaaa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-5-2020 01:31 PM | Show all posts
yuki812 replied at 28-5-2020 01:18 PM
biasa tu cerai dulu alasan remeh temeh. tak fikir pjg. pastu masing2 konon kawin baru..leh move on ...

kan. bertabahlah untuk mereka.
banyak beno ranjau sebelum nak dapat bahagia
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Oo contact ex wife ke. Kesiannya mungkin masih terkenangkan. Ramai gak kawan kawan i after cerai, rata rata ex husband kawen dulu. Tapi i yakin..kalau ex wife muncul semula mungkin akan ada konflik dengan perkahwinan baru. Ye la kita bina perkahwinan pun bukan sehari dua, apatah lagi dengan ex wife atau ex husband terdahulu yang mungkin berusia 5 7 tahun. Dibandingkan pasangan baru yang setahun dua hidup bersama.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Both tak move on lagi la sebenarnya kot
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2020 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni sama kes dengan my husband ni.
And now i and my husband lak conflict besar becoz of this situation
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list