Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
914
View
1
Reply

#FightMeChallenge di Villa Ghazara --siapa pemilik rumah?

[Copy link]

Author: Qatrunnadaain    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-5-2020 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by Qatrunnadaain at 25-5-2020 08:08 PM

You alls, i ternampak #FightMeChallenge kat twitter and ada satu video ni rumah villa kayu, lawa! then baca2 reply orang lain kt post tu pasal rumah tu, dikatakan dari drama tv3 Villa Ghazara.

I ols pun google la villa ghazara and rasanya betul, rumah yang sama. Siapa lah agaknya keluarga pemilik rumah tu yang sebenarnya ya... memang cantik lah deco, kayu2. Hehe suka tengok rumah lawa2 masa raya ni

Btw Selamat Hari Raya semua!! Stay safe!
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 6-6-2020 02:56 AM | Show all posts
Gordon Bullard & Company we build revenue through identifying, recruiting, training, motivating and managing sales agencies, distrubutors and dealers for small to medium size businesses in the lighting industry. Located in Richland, MI.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list