Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
1288
View
21
Reply

Islam so Cheap

 Close [Copy link]

Author: Coolie    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-5-2020 05:44 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Unseen creatures (golongan penduduk alamin yang tidak kelihatan DENGAN mata kasar)  menilaikan Rahmat kasih sayang Allah SWT sebanyak $1.50 Dan senilai kemaluan wanita. Sebab ini, tajuk blog adalah ISLAM so Cheap kerana golongan unseen creatures yang sepatah ayatNya tidak boleh ciptakan (seakan akan serupa)  dengan petunjukNya tidak pun bersyukur (kehancuran area51 di Amerika Syarikat).

Mahfum ayatNya didalam AlQuran memerintahkan agar Nabi Muhammad SAW berehat, yakni tidur. Tidur pun satu ibadat.  Dengan cucukan telinga dan tubuhbadan oleh unseen creatures bilamasa blogger  perlukan tidur. Bukan fitrah manusia (kezaliman unseen creatures terhadap blogger). Pada hakikat Allah SWT jadikan Nabi Muhammad SAW sebagai role model bagi sebaik baik manusia. Di lain ayatNya bahawa kejadian anak bani Adam daripada airmani yang menjijikan hendak mengingkari Allah SWT. AyatNya tersebut merupakan satu celaan Allah SWT terhadap manusia. Apa yang boleh dilakukan oleh air mani yang hendak mengingkari Allah SWT? Laa haula wala quwata illa billah Ya Robb..

Petikan:

The invisible creatures who practice cruelty to the blogger and are forced to perform cavernous polytheism after he delivered his verses about his punishment. As evidence of the destruction of Area 51 (search on YouTube) as mentioned in the Qur'an, "Have you seen the destruction of people by you?"
Publish this blog (copy and paste). I am not in the game but I only acknowledge it. But cruelty was by invisible creatures. Please comment. Especially the things that you cannot see. God Almighty said, Is he himself among the blind and deaf? Especially in this matter of the invisible creatures. God Almighty said that there is a barrier between the earth and the sky, day and night, and the jinn and human beings .. The wrath of God Almighty is closer. Be witneses  by posting the blog.

https://sekutuallahswt.blogspot.com/?m=1
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 25-5-2020 05:50 AM From the mobile phone | Show all posts
https://sekutuallahswt.blogspot.com/

Salam Subuh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2020 05:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Maksud manusia diciptakan oleh Allah SWT sebagai utusanNya dikatakan sebagai satu penyakit oleh unseen creatures. Perlu jumpa bomoh katanya (unseen creatures).
Surah Al Jin dan Ar Rahman. AlQuran adalah mukjizat Nabi Muhammad SAW. Ada dikalangan penduduk alamin bersaksikan kebenaran AlQuran. KALIAN?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2020 06:37 AM From the mobile phone | Show all posts
MahfumNya bahawa dengan kuasa, Allah SWT hendak Menghina (Maha Menghina) dimana dikalangan unseen creatures memgatakan bahawa Allah SWT hendak tunjukkan kuasaNya dengan tidak memberi kuasa kepada manusia melainkan AlQuran dan Sunnah Baginda SAW. Apakah komen kalian?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2020 06:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Coolie at 25-5-2020 06:46 AM

DIkatakan oleh unseen creatures terhadap blogger sebagai tiada hikmah. Jadilah KALIAN sebagai saksi ALLAH SWT Yang Maha Mengetahui Lagi Maha Bijaksana samada blogger berbuat sedemikian dalam mengagungkan ALLAH SWT sebenar benarnya.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 07:04 AM | Show all posts
kalau expensive kau miskin pula cakap mahal.

hidup dalam dunia sendiri halusinasi ni, banyak isap gam lepas tu buat teori sendiri
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2020 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 25-5-2020 07:04 AM
kalau expensive kau miskin pula cakap mahal.

hidup dalam dunia sendiri halusinasi ni, banyak isa ...

Kalau diperlihatkan Di Akhirat  kelak, baru saudara na faham apa itu suratul ArRahman. Maaflah, apa kena mengena dengan hisap gam? Adakah Surah ArRahman itu berkenaan gam?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2020 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 25-5-2020 07:04 AM
kalau expensive kau miskin pula cakap mahal.

hidup dalam dunia sendiri halusinasi ni, banyak isa ...

Islam itu jadi Murah sebab x tahu apa itu perintah Allah dan RasulNya? Tinggal nama je.. Dalilnya "hantarlah kembali ke dunia untuk buat satu kebaikan wahai Allah " .. Pernah dengar?
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 05:42 PM | Show all posts
ni THREAD SAMPAH MASYARAKAT
SAMPAH MUSUH ISLAM
POSTING TAK BERGUNA
MOHON ADMIN ELMPAR BUANG
MEMANG ADA SEGELINTIR MANUSIA YG JENIS PENYAKIT JIWA HATI
BUSUK HATI, SYAK WASANGKA
KASIHAN
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2020 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
rantaikendoq replied at 25-5-2020 05:42 PM
ni THREAD SAMPAH MASYARAKAT
SAMPAH MUSUH ISLAM
POSTING TAK BERGUNA

Alhamdulillah bro.. Yang paling ditakuti sumpah masyarakat ini akan jadi berguna disisiNya kerana dia pun umat nabi Muhammad SAW. Hikmah dari Kisah seorang pelacur memberi seekor anjing dapat masuk syurgaNya. Habluminanas HabluminAllah ..HAK seorang saudara diutamakan, baru sempurna IMAN. Wallahu'alammm.. JommMM maghreb dulu insyaAllah
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 09:22 PM | Show all posts
hidup dalam sesat  khayalan
dok  terperasan mainan alam jin je lebih, tanpa sedar tu
nak harap redha Allah kena mengaji agama la
bukan merepek meraban dlm forum
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 08:27 AM | Show all posts
baseless & manipulative, bacul suka bermuka2 dengan dua bahasa

kalau nak berbahas gunakan satu bahasa , samada melayu atau inggeris dengan frasa asal Quran, (arab)

this thread is pointless & dispute

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2020 02:42 AM | Show all posts
Waalaikumussalam, tapi maafkan saya, saya kurang faham dengan thread saudara. Care to explain sedikit?

Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 05:31 PM | Show all posts
Disebabkan ada soalan spesifik dari Supermod, saya buka laluan untuk tuan thread menjawab soalan tersebut.

Bebenang ini dah ditutup sebelum ini, dan masih dalam pertimbangan untuk ditutup semula.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2020 09:21 PM | Show all posts
have some dignity ?????????????
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-6-2020 03:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Hannah.Montana replied at 10-6-2020 09:21 PM
have some dignity ?????????????

Dignity..
Where's the place of dignity when the wrath of Allah SWT?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-6-2020 05:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah..

Coolie replied at 12-6-2020 03:34 AM
Bismillahirahmanirahimm
Hidayah ditangan Allah SWT dengan taufikNya dapat memberi bimbingan dalam  ...


Alhamdulillah sering diucapi. Maksud hakiki terkandung dalam Kitabullah (AlQuran) terurai kepada 4 bahagian membicarakan berkenaan risalah tauhid melalui mentadabburi sifat sifat Allah SWT  selaku hambaNya yang hanya semata mata  bergantung hati kepadaNya. Apakah perkataan pertama yang dilafazkan oleh Nabi Adam as dalam penciptaan manusia?

Memandangkan status kebingungan tentang stargate/timetraveler menjadi kekeliruan. InsyaAllah berulang kali mengolahkannya cuma Allah SWT shj yang dapat memberi kefahaman berkenaannya dimana bagi mukminin ianya adalah janjiNya terhadap kemungkaran yang tidak dapat dibendung selaku hambaNya yang lemah lagi tiada daya upaya. Kenapa Rasulullah SAW bersabda yang mahfumnya, BACALAH ALQURAN..dimana lain sabdaanmahfumnya bahawa bacalah surah AlKahfi pada setiap malami Jumaat agar dihiasi dengan nUr Dan dilindungi daripada fitnah dajjal laknatullah. Bacalah surah Yasin setiap hari pagi dan malam (jantung AlQuran).

Jadi jika benarlah saudara sekalian ingin tahu apa itu stargate atau time traveler dalam AlQuran pada ayat apa..maka jawapannya tiada..tidak ada dalam AlQuran memyebutkan tentang nya. Melainkan Ada dikalangan kalian seorang ustaz yang mursid, insyaAllah boleh dapat dimuzakarahkan. AlQuran perlu bertalaqi.

Pentingnya Surah AlKahfi buat kita selaku umat akhirzaman kerana Allah SWT telah berikan jalan jalan kemudahan yang menyebabkan banyak lahirnya sifat musyrikin didalam diri sendiri dan lebih teruk lagi ada yang dijadikan sebagai wakil Allah. Dalilnya pada ayat 83-98 dimana penghujungnya ISLAM so Cheap kerana mereka tergolong didalam ayat 103-104. Sedikit pun Allah SWT tidak pandang kerana kita merendahkan Kehendak Allah and RasulNya (tanpa disedari ISLAM itu telah jadi murahan dan mengundang kemurkaanNya). Lihat bagaimana Allah SWT pujuk kekasihNya nabi junjungan kita nabi Muhammad SAW pada ayat 107-109 sebagai tabsyir ukhrawi Dan ayat 110 sebagai penutup syubhat syubhat musyrikin. Sebelum itu telah diterangkan tentang kedegilan ahli kitab dalam surah Al Hijr Dan Al Isra' Dan apabila ditambahkan dengan ahli musyrikin bersama mereka maka dalam surah ArRahman pada ayat 37 dimana pintu langit terbelah Dan pecah akibat daripada maksiat ahli mungkar mengambil selain daripada Allah SWT sebagai tuhan tempat penggantungan hati.  Masih lagi Allah SWT bertanyakan nikmat tuhan mana kalian dustakan. Kenapa? MafhumNya "tidakkah KALIAN melihat kebinasaan umat terdahulu.."..  Stargate atau time traveler itu angkara dikalangan manusia dan jin? Pada sebelumnya Surah ArRahman telah menceritakan sejelasnya tentang segalanya telah ditakdirkan oleh Allah SWT. Jadi surah ArRahman merupakan Tauhid fil Barakah berulang sekali lagi pada ayat 74 didalam surah Al waqi'ah ((beruban memikirkan golongan yang digambarkan) melainkan "As'habul Maimanah" dimana masih  tiada sebarang tanda golongan tersebut walaupun telah dikhabarkan ciri cirinya didalam surah Al Muzzammil dengan pujukan Allah SWT terhadap hambaNya yang inginkan sifat Mukminin Dan ancaman Allah pada ayat 8-31 didalam surah Al Muddathir diikuti dengan celaanNya pada ayat 32-38 Dan Sekali lagi tabsyir dari Allah SWT terhadap golongan "As'habul Maimanah" pada ayat 39-41 surah Muddhathir.. Masih berselimut lagi ke.. Atau nampak stargate atau time traveler? KEMURKAAN ALLAH SWT BILA TIDAK ENDAH PERINTAH ALLAH DAN RASULNYA. PerintanNya dalam surah Al Anfal ayat 73 sedang berlaku.. Bangunlah wahai orang berselimut.. Bangunlah..

Maybe if you guys still wandering regarding the source coming from, try this as your study case on title "Die Glocke" crafted by the Third Reich, to enable interstellar travel to the Moon and other planets. It's quite famous by roswell UFO about flying saucer.. Ahli kitab Taurat. Hehee..
Wallahu'alam..  Rasanya you all know much better than me.. YOU CAN'T DENY IT..  :-/

JommMM subuh dulu insyaAllah.

P/s: ISLAM so Cheap.. Get it?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-6-2020 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Coolie replied at 12-6-2020 05:47 AM
Alhamdulillah..



Alhamdulillah..
Since this thread have been re-opened for our beloved brothers especially supermodel, kindly reconfirm that risalahNya telah disampaikan kepada kalian terutamanya penduduk alamin.

JommMM muzakaroh surah Al Muddathir ayat 48.. Siapakah yang membuatkan ISLAM itu so Cheap?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-6-2020 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Coolie replied at 13-6-2020 11:43 PM
Alhamdulillah..
Since this thread have been re-opened for our beloved brothers especially superm ...

InsyaAllah Rahmat Allah SWT sentiasa bersama kita.. Cuma bagaimana je..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2020 04:26 PM | Show all posts
berapa harga

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list