Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
789
View
5
Reply

Seks selepas bersalin

[Copy link]

Author: RoselIa    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-5-2020 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
HaI everyone. I bru on forum after 3 months++ delivered baby. Alhamdulillah my baby girl was safe and healthy. If you dont mind, boleh kongsikan tak perasaan suami/isteri yg do seks after berpantang. FYI, malam raya ni genap 100 hari I pantang. A little bit nervous sebab ramai cakap sakit sikit nanti bersama ni. Dahlah I takut suami on hari tu juga. Sekarang pun dia dah bg hing sikit-2  
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 21-5-2020 03:34 PM | Show all posts
sis i share my experience .. after my wife deliver 1st baby lepas pantang tu wife mntak foreplay lama skit mcm mntak belai lama2 kt vagina dia ...for example u mntak ur hubby jilat bibir luar pussy u dulu bg lembab ... then baru selak bibir luar & cari bibir dalam plak sedut and gentel dia dgn lidah .. bila darah dh turun kt bibir vagina u then baru pussy u kembang and terbukak skit soh ur husband main2 kan lidah dia kt kelentit u and bijik kelentit u sampai la lendir u keluar byk (tapi jgn soh dia suh suck or sedut kuat2 just jilat je slow2 sbb takut terkena bekas luka kt mana2) .. u tau tak slow lick movement boleh bagi pompuan cum tau .. normally pompuan yg dh lama tk ML mmg senang nak kuar kan lendir yg byk ... bila lendir u dh byk masa ni u tk ingat sakit dah, u ingat sedap je... u akan mntak nk kena henjut plak pastu ... trust me, masa dh kena henjut nnti, lagi lah u takkan ingat yg u ni dh beranak ... mmg u akan menjerit, tapi bukan menjerit psal sakit, but menjerit psal u nak cum coz dh lama tk cum ... harap membantu ye Bella ... hehe
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 09:18 PM | Show all posts
Bersabar....
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 08:05 PM | Show all posts

TT bukak thread sbb dia tk sabar tu sis ... ye tk TT?
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 11:48 AM | Show all posts
dia ke, suami dia???
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah raya ni...Dah ke belum TT?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list