Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
527
View
0
Reply

Ubahsuai rumah semasa PKPB

[Copy link]

Author: ani_B       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-5-2020 02:43 PM | Show all posts |Read mode
Dato' Sri Menteri kita kata ubahsuai rumah untuk rumah berstrata dibenarkan masa PKPB ni. Masalahnya tak di gazett kan pun. Dalam KPKT punya guideline hanya untuk bangunan komersil, yang lain-lain tak dibenarkan.

Pening. Rumah terbengkalai sejak PKP. Nak duduk pun tak boleh sebab ubahsuai rumah start sebelum PKP. Sekarang hampir semua sektor dah mula beroperasi tapi benda ni stuck kat sini. Kontraktor on je kalau boleh tapi memang management tak bagi.

Korang yang dok apartment/condo ke, ada tak yang alami masalah yang sama?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list