Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1128
View
14
Reply

3 Ciri Ini Buatkan Lelaki Tak Mahu Ajak Kamu Keluar Dating

[Copy link]

Author: Kaykaychan       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-5-2020 03:01 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Kaykaychan at 14-5-2020 03:02 PM

Walaupun dapat many date on JD, tantan, SweetRing, Omi tapi kenapa dia tak nak ajak kamu keluar dating?
Lihat sini!


Yang Perasan Bagus
Dengan kehadiran Instagram sekarang ini, wanita jadi sangat kemaruk dengan diri sendiri. Just relax and be yourself, okay?

Ignorant
Lelaki selalunya turn off bila bersembang dengan wanita yang langsung tak up-to-date dengan berita dunia luar.

Gadis Indoor
Kebanyakan lelaki sukakan gadis yang fun dan gemarkan aktiviti outdoor. Mereka akan menyampah jika kamu jadi puteri lilin 24 jam.




Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 14-5-2020 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian kat gamers kalau pompuan tak hadap batang lilin
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2020 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
JD, tantan, SweetRing, Omi tu apa TT
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2020 03:41 PM | Show all posts
Edited by capiloton at 14-5-2020 03:42 PM
Gadis Indoor
Kebanyakan lelaki sukakan gadis yang fun dan gemarkan aktiviti outdoor. Mereka akan menyampah jika kamu jadi puteri lilin 24 jam.

sape yang pandai2 label puteri lilin nih?

aku suka jer pompuan jenis jer indoor, introvert semua.
mesti dia ni jenis homebody,
suka kemas rumah,  enjoy duduk dalam rumah, hate crowded place
ada hobi dekat rumah, jenis jimat dan suka experiment masak2

macam aku jugak
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2020 04:00 PM | Show all posts
yang another 2 tu aku setuju.
1. bajet goody goody. narcissistic.
2. ignorant. kalau open minded takper, ini bimbo bodoh sombong

ada lagi satu, from recent experience on dating scene,
a real bummer, big turn off

SELF ABSORBED

dah beberapa aweks aku ghosting, because of this.
kenal tak sampai seminggu pun ada.
really exhausting.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2020 04:23 PM | Show all posts
capiloton replied at 14-5-2020 04:00 PM
yang another 2 tu aku setuju.
1. bajet goody goody. narcissistic.
2. ignorant. kalau open minded t ...

self absorbed tu ape
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2020 04:44 PM | Show all posts

contoh yang iol jumpa
bercakap non-stop, and mindlessly.
topik pulak membosan kan.
always talking about herself. me, me, me, me, me

ingat aku ni kucing ker apa?




ni pengalaman orang lain. boleh self reflect, jika perlu.


Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2020 08:51 PM | Show all posts
saya setuju
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2020 09:16 AM | Show all posts

abistu nak kena berbual ape je..
kalau tak cakap pasal diri sendiri takkan nak ajak mengumpat pasal org lain pulak haha
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2020 09:44 AM | Show all posts
awanysss replied at 15-5-2020 09:16 AM
abistu nak kena berbual ape je..
kalau tak cakap pasal diri sendiri takkan nak ajak mengumpat pa ...

mengumpat and gossip ni shallow people jer yang buat.
makna nya hidup dia takde life, meaningless.
itu yang sibuk mengata hal orang, and find it interesting  

bila dating,or knowing new people,
show that you interested to know them personally, ask them question.
letak phone ke tepi, show them that you have manners and be polite.

be a good listener, stop talking mindlessly
bila berbual tu, start finding your common interest

kena belajar untuk jadi "pandai melayan" org berbual.
bila master bab ni, jumpa orang yg pemalu pun dia akan rasa comfortable to talk.

Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2020 10:09 AM | Show all posts
capiloton replied at 15-5-2020 09:44 AM
mengumpat and gossip ni shallow people jer yang buat.
makna nya hidup dia takde life, meaningless ...

oh hahaha
thanks for the tips master
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 05:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by green~tea at 16-5-2020 05:38 AM

Eh secuse me....gadis indoor ni tak menarik lah ye? Geng2 hiking or marathon runner kulit tanned berkerak jadi rebutan plak?

Indoor activity tak semesti nya boring mengunci diri sorang2... we dance, we workout together, we laugh together... sweating like nobody's business... just that we avoid sun exposure je...

And for guys.. weols tertarik dengan lelaki yg suka baca buku.... smart is sexy...  
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 05:37 AM From the mobile phone | Show all posts
capiloton replied at 15-5-2020 09:44 AM
mengumpat and gossip ni shallow people jer yang buat.
makna nya hidup dia takde life, meaningless ...

nak tambah sikit, being a good listener

To be a good listener, we must listen to understand, bukan listening to reply..  gitchewwww....
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 08:38 PM | Show all posts
laki suka pompuan yg jenis body cantik XD
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 02:31 PM | Show all posts
Teringat movie Blended..time Adam Sandler dan Drew Barrymore met for the first time..arranged date..lawak gila coz conversation diorg sangat awkward
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list