Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
3962
View
139
Reply

Bra ternampak(Only Girls je Jawab!!)

 Close [Copy link]

Author: Noornabila    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-5-2020 09:09 PM | Show all posts |Read mode
Siape suke pakai bra pink? Pernah tak ternampak tali bra pink ,sampai kene tegur dari laki or kwn girls sampai kene adjust,ape perasan u all girls?share la sikit
ONLY GIRLS JE COMMENT k.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 9-5-2020 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols rasa kalau pompuan takkan cakap spesifik color of the bra...
Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2020 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Iouls tak kesah sangat pasal kaler bra gugurl pakai... janji leher baju ..lowered  hahahahah bulih tinguk!

Nak komen gak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-5-2020 09:39 PM | Show all posts
shernazz replied at 9-5-2020 09:32 PM
Iols rasa kalau pompuan takkan cakap spesifik color of the bra...
Hahaha

memang pun,sbb kite org suke semua color bra,mesti ade color favourite kn

Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2020 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejujurnya x pernah.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-5-2020 09:45 PM | Show all posts
PristineOne replied at 9-5-2020 09:34 PM
Iouls tak kesah sangat pasal kaler bra gugurl pakai... janji leher baju ..lowered  hahahahah :l ...

kite nk girls je jawab...tak ape la..
tk la leher baju lower kite pakai,okay je kite pakai

so tak nampak la sexy ,ade je tali bra...ternampak..u  tegur tak kt girls?
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2020 09:49 PM | Show all posts
Noornabila replied at 9-5-2020 09:45 PM
kite nk girls je jawab...tak ape la..
tk la leher baju lower kite pakai,okay je kite pakai

i akan tegur & tanya size cup sekali ..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-5-2020 09:51 PM | Show all posts

thanks sarah..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-5-2020 09:54 PM | Show all posts
piedpiper replied at 9-5-2020 09:49 PM
i akan tegur & tanya size cup sekali ..

kalau girl kwn baik u..okay je...die tk marah kl tegur..die mesti rase nasib u dh tegur n tk bagi org lain tgk color bra die

tapi jgn la tanya size cup pulak..mesti terkejut...hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2020 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Noornabila replied at 9-5-2020 09:45 PM
kite nk girls je jawab...tak ape la..
tk la leher baju lower kite pakai,okay je kite pakai


Tak sis.... uncle layan tengukkk jerr....hahahahah...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-5-2020 10:03 PM | Show all posts
PristineOne replied at 9-5-2020 09:54 PM
Tak sis.... uncle layan tengukkk jerr....hahahahah...

kene la tegur kite org girls, uncle

kl baju dah terlonggar sikit nmpk tali bra ke.tegur la supaya kite org boleh adjust baju
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2020 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau yang ni nampak bra ok je. Streetwear aka selekeh yang stylo

Screenshot_2020-05-09-22-04-19-05.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2020 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Noornabila replied at 9-5-2020 10:03 PM
kene la tegur kite org girls, uncle

kl baju dah terlonggar sikit nmpk tali bra ke.tegur la supa ...

Dalam situasi realiti....kadang kadang kalao diberi teguran...gugurl yg kena tegur akan rasa malu...dan silap silap akan bersikap ofensif...uncle pulak nanti yg akan dikata menggatal.

Cuma ada sekali....di  Tropicana Mall.... ada satu chick amoy keluar dari toilet ( uncle pun baru keluar dari male toilet) amoi chick tu pakai skirt tight yg zip dia di belah belakang skirt...

Uncle nampak zip dia terbukak...tapi hud atas masih bersambung. Nampak la g-string dia di paras getah atas dan belahan butt cheek dia.

Uncle biarkan dia melangkah ...nak tenguk dia perasan ke tidak...tapi dia terus melangkah dan dah melangkah masuk ke ruang kedai kedai mall tu...
Cepat cepat uncle merapat dan panggil dia ..excuse me excuse me miss... Uncle terus tutup punggung dia dgn paperback barang uncle dan terus cakap suruh dia rasa belakang skirt dia..
Kesian tenguk dia rasa malu dan serba salah... Uncle senyum ja dan suruh dia tuck out kan blouse yg dia pakai...
Blouse tu dapat tutup ngam ngam bahagian zip tu...Amoy tu say thanks kat uncle dan nampak dia terus masuk butik yg berdekatan ( mungkin beli jeans atau skirt lain kot)

Kisah benar nih..bukan hasanah
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2020 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 9-5-2020 10:16 PM
Dalam situasi realiti....kadang kadang kalao diberi teguran...gugurl yg kena tegur akan rasa malu. ...

Tok wan pun....cite pasal bra pi ke g-string plop....hehhehehhe
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2020 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi kalao nak dapat rezeki nak nampak tali bra.....biarlah si Chazey punya. ( Tudung dia beli kat kedai jalan sunsuran tu dia ikat dan lempar kat belakang tengkuk)...nampak la bahu dia..

Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2020 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 9-5-2020 09:34 PM
Iouls tak kesah sangat pasal kaler bra gugurl pakai... janji leher baju ..lowered  hahahahah :l ...

Pakcik ni melayan pulak soklan2 gini
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-5-2020 10:41 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 9-5-2020 10:05 PM
Kalau yang ni nampak bra ok je. Streetwear aka selekeh yang stylo

ye sis...yang nie okay...nmpk hot,,,sbb streetwear kn..kite pun pakai sis..hehehe
tapi pernah tak sis tali bra ternampak,mase pegi keje and ade org tegur je sis
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-5-2020 10:42 PM | Show all posts
fliphair8 replied at 9-5-2020 10:28 PM
Tok wan pun....cite pasal bra pi ke g-string plop....hehhehehhe

aah la...kan dh pegi gstring pulak...malunye
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-5-2020 10:46 PM | Show all posts
PristineOne replied at 9-5-2020 10:16 PM
Dalam situasi realiti....kadang kadang kalao diberi teguran...gugurl yg kena tegur akan rasa malu. ...

uncle baik sangat...
suke..
tapi dh smpi ke gstring pulak..malunye
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2020 10:51 PM | Show all posts
Noornabila replied at 9-5-2020 09:54 PM
kalau girl kwn baik u..okay je...die tk marah kl tegur..die mesti rase nasib u dh tegur n tk bagi  ...

kalau dh kawan rapat rasa no harm dia bgtau size cup dia sekali ... mna tau nnti birthday dpt hadia bra VS plak.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list