Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
482
View
2
Reply

Kaki besar

[Copy link]

Author: Megikari    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-4-2020 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Hi u guys..

Sepanjang hari semalam i cari sandal lelaki saiz 46/47 untuk husband sebab sandal dia putus. Nak beli kat kedai memang takde la kedai kasut yang bukak sepanjang pkp ni. Masalahnya i dah geledah kat shopee, lazada, zalora tapi tak jumpa brand yang offer saiz lebih dari 44. Habis besar pun 45, tu pun limited sangat2. Ada  jumpa 1 brand kat zalora saiz 46 tapi design dia tak lawo.

Sama la masalahnya kalau cari kasut untuk anak dara i. Kaki dia saiz 42, menurun dari bapaknya. Pening oiiii nak cari kasut dia. Yang banyak jenis sneakers atau sport shoes je. Tahun lepas anak i pakai sneakers je masa gi beraya. Sekarang dia baru form 1, dah tua kang tak tau la kaki dia saiz berapa pulak.

So korang yang kaki besar2 ni, kat mana korang selalu beli kasut (online & offline)?
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 11-4-2020 09:17 AM | Show all posts
kt kedai kasut
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2020 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Hurm... Patutlah mom i suka balut kaki i tme kanak2.
Kaki besar dan kecil susah gak nk cari kasut...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list