Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
920
View
10
Reply

Wahai lelaki... Nak tanya sikit..

[Copy link]

Author: nenekglamer       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-2-2020 06:56 PM | Show all posts |Read mode
Wahai lelaki, mak nak tanya sikit...
1. Sekiranya korang memiliki badan cantik (or tak cantik pun tak pe), adakah korang akan snap pict badan korang pakai spender je?

2. If yes, adakah korang akan simpan buat koleksi peribadi or adakah korang akan share?

3. If korang akan share, adakah korang akan share dengan lelaki saja or dengan perempuan juga?

4. If share dengan lelaki; siapa lelaki tu di hati anda and untuk tujuan apa anda share gambar itu?

5. If share dengan perempuan; siapakah perempuan itu dihati anda and untuk tujuan apa anda share gambar itu?

Jangan malu2.. sila lah jawab yea.. hehehe...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 19-2-2020 09:04 PM | Show all posts
kalau tak pakai spender boleh jawab ke ?
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Bygkan bdn x cantik pki spenda.

tetiba teringt video pas mustapha

murung skjp.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 10:05 PM | Show all posts
otai_g replied at 19-2-2020 01:22 PM
Bygkan bdn x cantik pki spenda.

tetiba teringt video pas mustapha

eh chuols mustafa tu bukak kan spender bergulung dia


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-2-2020 12:12 AM | Show all posts
gigahertz replied at 19-2-2020 09:04 PM
kalau tak pakai spender boleh jawab ke ?

Boleh yang.. jawab lah.. mak perlukan jawapan ikhlasmu hahaha...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-2-2020 12:13 AM | Show all posts
crazybeach replied at 19-2-2020 10:05 PM
eh chuols mustafa tu bukak kan spender bergulung dia

Ohh.. My eyes.. my eyes... jahat mu!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-2-2020 12:19 AM | Show all posts
otai_g replied at 19-2-2020 09:22 PM
Bygkan bdn x cantik pki spenda.

tetiba teringt video pas mustapha

Hahahaha... kalau badan tak cantik.. mungkin snap dan simpan je kot... hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 12:30 AM | Show all posts
nenekglamer replied at 19-2-2020 04:12 PM
Boleh yang.. jawab lah.. mak perlukan jawapan ikhlasmu hahaha...

berdasarkan kerandut yang ada pada i . yang buat perangai share gambar pakai spender tu nak tunjuk ego.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-2-2020 04:29 AM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 20-2-2020 12:30 AM
berdasarkan kerandut yang ada pada i . yang buat perangai share gambar pakai spender tu nak tunjuk ...

Dengan ppuan pun nk tunjuk ego kah???
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 10:49 AM | Show all posts
walaupun badan aku cantik (bini aku cakap)
jawapan nya TIDAK sama sekali...
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2020 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku share ngn wife bila pjj. Mula2 dlu, aku cam geli siot, aku jadi malu time nk amik gambar. Satu lg takot tersend kat group WA family or kwn2 ke

Tp bila beriya dia belikan thong & jockstrap online berjenis2 utk aku. Mengidam nk tengok.Layankan je lah..sapa xsayang bini
Pastu bila tgk blik pixs diri sdiri tu, no bad...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list