Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1161
View
8
Reply

Pinjaman senang lulus

[Copy link]

Author: shankshank       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-2-2020 04:07 PM | Show all posts |Read mode
Edited by shankshank at 4-2-2020 10:28 AM

Salam semua... Aku terdesak memerlukan pinjaman... untuk rawat anak aku.. Aku dah takde jalan lain.. tau tak dekat mana utk dptkan pinjaman?? pls kongsi kat mana yang korang tau. Aku tak nak derma ke ape.. nak buat pinjaman je yg sah.. kalau ada laman web ke yg boleh aku try
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 6-2-2020 09:45 AM | Show all posts
tapi ccris saya tak cantik...bank loan tak boleh apply...
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 10:01 AM | Show all posts
Edited by dlxg1234 at 6-2-2020 10:12 AM

dah tanya hospital boleh dapat bantuan ke?
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 04:11 PM | Show all posts
Edited by elzy at 6-2-2020 04:12 PM
shankshank replied at 6-2-2020 09:45 AM
tapi ccris saya tak cantik...bank loan tak boleh apply...

Cuba mohon pinjaman dari Koperasi Ukhwah..Hubungi : 03-2692 9222
Website : KOPERASI UKHWAH MALAYSIA
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Hospital
Jkm
Maipk
ADUN
Penghulu
Ahli MPKK

Last resort, guna kuasa viral media sosial
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 10:39 AM | Show all posts
boleh check free kat pinjamanperibadibank atau directlending
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-2-2020 04:13 PM | Show all posts
thxx semua... dah apply koperasi loan dengan directlending.. sbb hospital tak boleh bg bantuan..
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2020 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
shankshank replied at 6-2-2020 09:45 AM
tapi ccris saya tak cantik...bank loan tak boleh apply...

kerja gov ke sis?
Pinjaman bank
-blacklist,akpk boleh memohon.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2020 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Kita pun nak buat pinjaman..tapi kalau personal loan nak slip gaji terkini kan..sekarang kita dah 3 bulan kena cuti tanpa gaji..tadika tempat kerja tak buka2 lagi..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list