Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1121
View
16
Reply

mau cari awek tapi susah nak cari

[Copy link]

Author: Boji69       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-1-2020 11:20 AM | Show all posts |Read mode
saya x ade duit, tak ade rumah, tak hensem, tapi tinggi ada, boleh beritau saya mcmmane cari awek? Sekarang perempuan hanya suka duit tak suka lancau
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 13-1-2020 11:58 AM | Show all posts
Dik..

Awak takde duit
Awak takde rumah
Awak tak hensem

Dik...

Takde duit? Ngko pergi carik kerja boleh?
Takde rumah? Pernah dengar perkataan 'rumah/bilik sewa' tak?
Tak hensem? Err...tapi ngko teringin nak ade awek cun kan?

Dik...

Jangankan kata awek, bakal isteri pun kalau kau takde kerja, takde usaha nak kumpul duit, tak reti nak sewa rumah pastu tak reti nak hensemkan diri pun fikir banyak kali dikkkkk....aishhhhh pehal laaa aku emo baca bebenang ngko yihhhhhh

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2020 11:05 AM | Show all posts

hahahahaha dik ada kerja, tapi tak ade duit jugak
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 11:18 AM | Show all posts
Boji69 replied at 14-1-2020 11:05 AM
hahahahaha dik ada kerja, tapi tak ade duit jugak

knp takde duit?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2020 11:52 AM | Show all posts

Gaji RM2000 tinggal kat Damansara nak saya ade duit berape byk hahahahha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2020 11:53 AM | Show all posts

your profile pic make me cry
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 02:17 PM | Show all posts
Boji69 replied at 14-1-2020 11:52 AM
Gaji RM2000 tinggal kat Damansara nak saya ade duit berape byk hahahahha

cuba citer sikit perbelanjaan seharian...buat bajet anggaran..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 12:35 PM | Show all posts
Edited by Meiizu at 15-1-2020 12:37 PM

lengkap betul pakej kau ni haaaa...takde duit, tak ade rumah, tak hensem,.
lancau ko kata?? elok laaa jgn ada awek .
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-1-2020 11:38 AM | Show all posts
Meiizu replied at 15-1-2020 12:35 PM
lengkap betul pakej kau ni haaaa...takde duit, tak ade rumah, tak hensem,.
lancau ko kata?? elok l ...

single is better, couple is trouble
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-1-2020 11:42 AM | Show all posts
ifanonline replied at 14-1-2020 02:17 PM
cuba citer sikit perbelanjaan seharian...buat bajet anggaran..

duit makan satu hari sudah RM20, satu bulan sudah RM600, tambah lagi bil sewa, utiliti,kereta pula. So makan angin la, tapi maksudnya bukan pergi main, betul-betul hisap angin utk tahan lapar
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 11:50 AM | Show all posts
cari sugar mummy la, senang je, ape2 masalah akan diselesaikan
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 12:31 PM | Show all posts
cari vietnam amoi
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 02:58 PM | Show all posts
susah nak hidup
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 02:59 PM | Show all posts
saya gaji RM 1500, balik makan rumput
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 03:22 PM | Show all posts
Boji69 replied at 14-1-2020 11:52 AM
Gaji RM2000 tinggal kat Damansara nak saya ade duit berape byk hahahahha

Damansara area mana? Banyak tuuu meh iolls listkan...


Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2020 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Boji69 replied at 16-1-2020 11:42 AM
duit makan satu hari sudah RM20, satu bulan sudah RM600, tambah lagi bil sewa, utiliti,kereta pula ...

Adik, apa kata setiap hari ko bawak bekal, masak bekfes, lunch dan dinner. Drp 600 sebln, ko target utk banje umah 300 sebln. Tu dah save 300 sebln. Dlm setahun ko dah save 3600. Lps 10 tahun, ko dah boleh buat downpayment utk flat. Baik ko fokus utk hidup senang pada masa depan drp nak lancau je keje.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 06:12 AM | Show all posts
Buat banner besau 2 cam budak Ganu tu

jgn lupa tulis

"Saya nak isteri kaya dan cantik .Miskin dan hodoh sila meningal "

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list