Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1256
View
9
Reply

Pusat urut traditional

[Copy link]

Author: Boji69       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-1-2020 12:35 PM | Show all posts |Read mode
Nak tanya betulkah pusat urut tradisional (urut batin) ni memang bagi rawatan ke atau bagi service lucah?
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 9-1-2020 03:34 PM | Show all posts
setakat yg aku pergi, urutan batin secara tradisional ni memang yang betul2 punya....
kalau pergi tempat spa2 tu, kalau pompuan yg urut batin..biasanya happy ending la....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-1-2020 05:04 PM | Show all posts
SWORKS27 replied at 9-1-2020 03:34 PM
setakat yg aku pergi, urutan batin secara tradisional ni memang yang betul2 punya....
kalau pergi t ...

boleh kasi tau mana yg betul punya?
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2020 08:49 AM | Show all posts
Boji69 replied at 10-1-2020 09:04 AM
boleh kasi tau mana yg betul punya?

bro..area berbeza2...area bro wa tak tau ler...boleh la cuba bertanya pada sapa2 yg arif area2 sana....
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2020 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols bagi kedua2 servis kepada pasangan iols..kebetulan iols boleh massage sebab belajar dgn org thailand.
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2020 04:33 PM | Show all posts
Urut Batin memang belambak kat KL

https://www.xgeneroyales.com/uru ... tin-massage-kl/amp/

Tapi, betul ke brtul-betul bagus untuk prestasi seks.

Aku baca kat link tu, macam bahaya..huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2020 04:35 PM | Show all posts
LOL. Apa ini ahahahha
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2020 11:28 AM | Show all posts
SWORKS27 replied at 9-1-2020 03:34 PM
setakat yg aku pergi, urutan batin secara tradisional ni memang yang betul2 punya....
kalau pergi t ...

Ade pengalaman g yg tukang urut lelaki n pompuan. Masing2 ade cara dier, tp yg lelaki tu cara dier x berkenan. And yg pompuan plak, br skali g berurut. Cara dier nmpk munasabah...

Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
ahmadikmal replied at 24-3-2020 03:28 AM
Ade pengalaman g yg tukang urut lelaki n pompuan. Masing2 ade cara dier, tp yg lelaki tu cara dier ...

Pompuan urut nmpk munasabah? Cmna tu bro..
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 11:20 AM | Show all posts
SWORKS27 replied at 29-3-2020 03:19 PM
Pompuan urut nmpk munasabah? Cmna tu bro..

Dier urut kat tmpt yg btul n xde pelik2 la smpai nk urut pundi kencing

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list