Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
2092
View
29
Reply

Hamil suami balik mabuk

[Copy link]

Author: Puskha    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-11-2019 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
I kini hamil 4 bln, suami memang sayang I, suami suruh I henti kerja duduk rumah jaga kandungan. pagi tadi dia memang handsome skali when badan sado ya dilengkapi dgn baju kerja yg fit l, tuck in dan sehelai vest hitam, lengkap dgn tali leher. (Mr perfect) Tapi kerjanya perlu entertainment kalo ada customer sbab dia bhgian marketing itulah tadi dia balik mabuk smpei bajunya semua keluar vest pun kelam kabut, tali pinggang tu pun dikeluarkan. I memang kelirulah macam mana baju org mabuk boleh keluar sebegini?
I takut sangat sbab I takut dia kena kandungan sy, I cepat2 ambil tali pinggang dari dia takut kena saya atau perut saya
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 22-11-2019 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Apekebende nih sis merepek nih?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia pun sama mabuk mcm laki dia
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 01:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Greenbutterfly replied at 22-11-2019 01:05 AM
Dia pun sama mabuk mcm laki dia

Hahahaha. Aduila. Lawak komen ni. Tgh takut terketar ketar kot.tu yg type pon entahboleh ape ape
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 02:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Pebenda ko merepek ni setannn
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 07:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenape kalo tali pinggang laki ko tekena perut ko boleh pecah terburai kuar embrio ke ape
Acik tak pahammmm
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
ada dlm tered satu lagi tu..dia citer suami dia baran. rasanya dia takut dlm dok laki dia mabuk..laki dia ambik tali pinggang tu  pukul dia ke apa ke..memudaratkan kandungan dia lah.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Thread 1 lagi hamil 5 bulan. ...yg ni 4 bulan. ..

Entah betul entah tidak. ..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Google translate pun x mampu memahami dikkk..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Greenbutterfly replied at 22-11-2019 01:05 AM
Dia pun sama mabuk mcm laki dia

Hahahahaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 22-11-2019 07:18 AM
Kenape kalo tali pinggang laki ko tekena perut ko boleh pecah terburai kuar embrio ke ape
Acik ta ...

Acikkkk, tersembur air fresh orange aku pepagi ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg singlet dlm profile pic dia tu ke laki dia. Nmpk mcm sheol dh sarat preggy
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
aku yg baca cerita tt pn rasa nk mabuk
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
rosevelvet replied at 22-11-2019 09:04 AM
Acikkkk, tersembur air fresh orange aku pepagi ni

Pepagi minum air oren persis scene drama rumah ceo sebelum pi keja tawwwww
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 22-11-2019 12:53 AM
Apekebende nih sis merepek nih?

Anggaplaa lawak jahhh..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 22-11-2019 09:20 AM
Pepagi minum air oren persis scene drama rumah ceo sebelum pi keja tawwwww

Erkkk, i bibik jer. Air oren boss x abeh ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Haha...i baca..pastu ckp apa benda lah tt ni tulis..sekali baca komen..haha..gelak sorang2....jd i pun tk tau mrk tulis apo..haha
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 09:52 AM | Show all posts
takkk...skrg ni ko jgn mabukkan aku baca kisah kau yg mmg dh mabuk ni boleh tak..ayat tu bagi proper sikit deknonnnn
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 10:09 AM | Show all posts
hakak tak paham bijik butir cite mu dek...
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Hiburan pagi ini. Tt dgn forumers sume pandai buat lawak. Hahaha
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list