Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
2549
View
28
Reply

Ade masalah ke kalau tukar baju sekolah lepas 7mlm?

[Copy link]

Author: Daniel1818    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-11-2019 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by Daniel1818 at 19-11-2019 11:07 PM

I memang abis skolah waktu tgh hr sy ni tkt 5 tp I dh biasa relek kat umah/taman pkai baju sklolah smpei 7pm lepas makan mlm baru I mandi & tukar baju sbab klau tukar baju awal peluh2 jua, tp member I semua hairan I masih lagi pkai bj sklolah kat umah
Screenshot_20190607_153213.jpg
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 19-11-2019 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak tayang muscle ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-11-2019 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Klau nak tayang muscle dh x berbaju
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak akak balik tadika dia bukak baju pakai spender je dik. Lepastu dah cool down baru dia pakai seluar dgn baju nipis dan relax. Best sgt ke pakai baju sekolah tu?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Daniel1818 replied at 19-11-2019 11:26 PM
Klau nak tayang muscle dh x berbaju

tayang la dik.. boleh aku cuci mata
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Kau solat zohor dan asar dengan peluh2, kepam2 sebab pakai baju sekolah tu dari 7am sampai 7pm selesa ka, mohon bagi tips, 12 jam tu bukan kaleng2 ni ilmu kau.

P/S : kalau kau non-muslim abaikan ja komen ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sheqim at 20-11-2019 12:44 AM

Ko ni adik aku ke? Mak ayah bebel sampai kuar anak tekak baju sekolah tu ko takde nak pegi salin.. nak g mandi pas balik sekolah lagilah tak.. cam haram sakit telinga aku hari2 dgr mak ayah aku bebel pasal adik aku.. aku tak paham.. arini koko sampai magrib isyak pakai baju kadet polis dia tu. solat? Harus kelaut. Dah 16 taun otak 2taun.. rimas aku
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Pengotor dan pemalas nye ko tt. Ke ko ni alien bdn xpeluh? Geli weiii. Ubahlaa habit tu. Buruk nau
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 01:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Anak I masuk rumah je terus tanggal baju n seluar sekolah dan tukar short n singlet..
Rimas katanya pakai baju sekolah..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 02:11 AM From the mobile phone | Show all posts
si kurex suka la yg lembut mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 03:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Adoilahhh ubah2 la habit tu dikkk. Pas balik skola kalau xnk mandi pn salin la baju lain. Tiberr terbayang baju skolah lencun dek peluhh
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 05:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Ini "gambar sekadar hiasan" ke nih? Laa budak lagi dah amik steroid. Tak sampai 30 tahun macam2 dah penyakit singgah. Buat apa badan mascular kalau dalaman semua tunggu hari..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 05:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Ini "gambar sekadar hiasan" ke nih? Laa budak lagi dah amik steroid. Tak sampai 30 tahun macam2 dah penyakit singgah. Buat apa badan mascular kalau dalaman semua tunggu hari..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 05:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Lagi satu, pengotornya kau dek.. Lepas balik sekolah mandi la weyh.. Tak dapat akak bayangkan konek kau yang berdaki tuh.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 06:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Dedulu ada benang abg blk sklh x tukar bj sklh smpai mlm bdn nek bau, skg ni diri sendiri lak...
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 07:40 AM From the mobile phone | Show all posts
banyak kali dh jumpa thread gini... x jumpa penyelesaian lagi ke tt
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 07:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm pernah tgk gambar ni wujud kat thread sebelum ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Badan sado tapi pemalas mandi pun tak guna gak. Sama jenis dengan pompuan mekap lawo flawless kat ig tapi pengotor kat rumah
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:13 AM | Show all posts
korang ni pun rajin pulak melayan budak2
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Soalan bongok mcm ni pun jadi hal, you got nothing to do in your life kah? Choiii otak level bawahan sgt
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list