CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
12345678Next
Return Post new threads
Show: 36417|Reply: 178

Mulut Penyampai Anugerah Wanita ABPBH Bau Arak?

[Copy link]

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 7-4-2010 03:00 AM |All posts

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Post Last Edit by kunang_kunang at 7-4-2010 03:02

(Gossip) Mulut Penyampai Anugerah Wanita ABPBH Bau Arak?
                                                                                   April 5, 2010 by RotiKaya Staff  
                                   
                                                                                             


                              
                                                        
                        

Untuk 48 jam selepas majlis anugerah ini berlangsung, apa sahaja yang berkaitan & menarik akan menjadi topik perbualan ramai.

Menurut salah seorang pembaca blog hiburan ini, Fara Fauzana pagi tadi ada menyebut tentang salah seorang penyampai anugerah wanita berbau arak mulutnya.

Kami tidak dengar radio pagi tadi & in fact sangat jarang mendengar radio sekarang ini maka tidak dapat memberi kepastian samada benar atau tidak kenyataan tersebut keluar dari mulut Fara Fauzana sendiri.

Jika benar kenyataan tersebut, sebenarnya ramai pada malam tersebut yang berpotensi untuk berbau arak. Maklumlah berada di Genting Highland, kota penuh keriangan.

Namun jika Fara Fauzana sedar akan hal ini ketika menerima anugerah, maka shortlist kita adalah Tengku Marian (Kak Yong), Scha al-Yahya & Ummi Nazeera.

Harapnya apa yang Fara Fauzana katakan hanya gossip semata kerana selebriti sendiri boleh fikir, janganlah minum jika mahu datang kemajlis penuh dengan orang ramai & wartawan. Ini era internet, bahaya.


kredit:   rotikaya.com

*hmmmm...retisss2x...aku tak dgr hotfm....ada sesape yg boleh confirmkan ke..... betul ke fafau ada ckp camtu?
1

View rating log

Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 7-4-2010 03:15 AM |All posts
mmg fafau ade ckp..tp aku tak pasan lak dia ade ckp artis tu yg jd penyampai anugerah yg sampaikan trofi time dia amik anugerah.

aku assume dia maksudkan ms post party la kot. dah sah2 ms post party slalunya open bar. sapa2 yg kaki minum..harus la selamba je minum ms tu
Fanpage Ratu Rock ELLA
www.facebook.com/Ella.Aminuddin
Reply

Props Report

Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22

Moderator

Post on 7-4-2010 03:33 AM |All posts
Betol, haku tengok dalam tv8 ke yang tunjuk FBI ngan Farah bertugas keesokkannya ngan baju yang diaorg pakai masa anugerah.. Gigihkan diaorg nih. Siap tenyeh2 mata si Fafau..

Aku memang tunggu sesaper bukak benang nih sebab nak tahu gak sape yang berani maut gi minum masa post party abpbh (memang serve wine pon kat situ) .. wtwn leh pejam2 mata buat2 tak nampak but fans masih lagi berada dikeliling bangunan. kawan aku bagitau sorang je pelakon yang 'biol' malam tu, but lelaki bukan penyampai anugerah but lupe lak tercalon ke tak..
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 7-4-2010 03:51 AM |All posts
ermm aku nak tuduh scha boleh????
7 Deadly Sins, Lust,Gluttony,Greed, Sloth,Wrath, ENVY and Pride.
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 7-4-2010 05:26 AM |All posts
Tak tau la... kadang2 terfitnah!
Reply

Props Report

mea  

Conqueror

Mama Faiz

Rank: 16Rank: 16Rank: 16Rank: 16

Post on 7-4-2010 07:45 AM |All posts
mcm tak biasa...
レoر  キoرر
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 7-4-2010 07:55 AM |All posts
kenapa mesti ada post party ngan arak ye??? aku nak salahkan penganjur..yang menjahanamkan orang melayu...
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 7-4-2010 08:06 AM |All posts
biasalah tu retis.....
lagi2 malam tu, dah pening2 bole trus p kasino....
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 7-4-2010 08:07 AM |All posts
to promote healthy lifestyle kan tukar aje la arak kepada susu ke, jus buah buahan ker..botanical tea ker, ...
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 7-4-2010 08:11 AM |All posts
bagi dorang takda arak maknanya tak urban lah kot
  i love you for a thousand years  
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 7-4-2010 08:18 AM |All posts
aku bajet ummi nazeera sbb...dia cam dah biasa je togok2 nih!
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 7-4-2010 08:18 AM |All posts
urban sangat la yee..
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 7-4-2010 08:22 AM |All posts
Post Last Edit by kunang_kunang at 7-4-2010 03:02

(Gossip) Mulut Penyampai Anugerah Wanita ABPBH Bau Arak?
                                                                                   April  ...
kunang_kunang Post at 7-4-2010 03:00



sorry TT, mungkin ko tak perasan, topik ni dah ade dibincangkan dlm thread Scha yg salah sebut Melbourne kt USA tu. harap maklum ya
caring is bzbody??
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 7-4-2010 08:22 AM |All posts
ermm aku nak tuduh scha boleh????
sueism Post at 7-4-2010 03:51



yg merepek psl melben ,usa tu...
jauhi mungkar.......
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 7-4-2010 08:24 AM |All posts
siapakah gerangan insan itu???
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 7-4-2010 08:28 AM |All posts
rasa2lah cam ummi nazira yer kan..
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 7-4-2010 08:32 AM |All posts
kenapa mesti ada post party ngan arak ye??? aku nak salahkan penganjur..yang menjahanamkan orang melayu...
larikesurga Post at 7-4-2010 07:55 AM


tau xpe, penganjur tu bkn ramai yg melayu islam gak ke atau islam sekadar dlm ic je?:@
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 7-4-2010 08:46 AM |All posts

Harapnya apa yang Fara Fauzana katakan hanya gossip semata kerana selebriti sendiri boleh fikir, janganlah minum jika mahu datang kemajlis penuh dengan orang ramai & wartawan.


ooo..kalu gitu, boleh minum la yek kalu takde org wlpn artis tu islam?
M.U.S.E.
Reply

Props Report

Rank: 20Rank: 20Rank: 20Rank: 20Rank: 20

Legenderer

Post on 7-4-2010 08:48 AM |All posts
ramai speku scha..sebab melbourne USA..
nama aku sekaimaniam karrupan cheliah! kau ada?? mampoo???
Reply

Props Report

Rank: 16Rank: 16Rank: 16Rank: 16

Post on 7-4-2010 08:51 AM |All posts
remy marah die pun sebab bender2 gini..
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 7-4-2010 08:57 AM |All posts
artis dah tak tau mana halal mana haram agaknya....camnie nak dijadikan idola...rosak laaa jadinyaaaa...
Reply

Props Report

Rank: 16Rank: 16Rank: 16Rank: 16

Post on 7-4-2010 09:06 AM |All posts
alahh macam tak biasa pulak dengar
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 7-4-2010 09:16 AM |All posts
aku bajet umi sbb dia memang ada history psl minum arak ni kan
Reply

Props Report

Rank: 4

Post on 7-4-2010 09:20 AM |All posts
kot ye pun fafau tak yah la publish benda kat public kan.....
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 7-4-2010 09:26 AM |All posts
kot ye pun fafau tak yah la publish benda kat public kan.....
ronin31 Post at 7-4-2010 09:20


agree!...apa motif FF sebenarnya....(bukan bermaksud nak bela si penyampai tersebut)....
Wat Comes from the heart, touch the heart :)
Reply

Props Report

12345678Next
Return Post new threads
You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 18-9-2014 07:34 AM , Processed in 0.153167 second(s), 43 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top