samax posted on 19-2-2013 04:43 PM

Perempuan suka ke tengok lelaki pancut air mani?

Adakah seseorang wanita seronok bila tengok lelaki depan mata dia memancutkan air mani ketika berada di puncak kenikmatan? Kalau ya,kenapa? Isteri-isteri sila jawap:lol:
Last edited by samax on 20-2-2013 01:26 PM

Sagoo posted on 19-2-2013 05:06 PM

@maleo mike suke tak time teman buat mcm tu dlu asmara?  

maleo posted on 19-2-2013 05:08 PM

Sagoo posted on 19-2-2013 05:06 PM static/image/common/back.gif
@maleo mike suke tak time teman buat mcm tu dlu asmara?

teman bukan pompuan wakakakaak :lol:

teman jawab bg pihak kak rokiah..dia kate suke;P

Sagoo posted on 19-2-2013 05:15 PM

maleo posted on 19-2-2013 05:08 PM static/image/common/back.gif
teman bukan pompuan wakakakaak

teman jawab bg pihak kak rokiah..dia kate suke

;P:lol::lol: wakakakak oo kt sini xngaku..kite dah bersedap2  dlu mike lupe ye yop

maleo posted on 19-2-2013 05:23 PM

Sagoo posted on 19-2-2013 05:15 PM static/image/common/back.gif
wakakakak oo kt sini xngaku..kite dah bersedap2  dlu mike lupe ye yop

yop mana ade yop arghhhhh :lol::lol:

Sagoo posted on 19-2-2013 05:27 PM

maleo posted on 19-2-2013 05:23 PM static/image/common/back.gif
yop mana ade yop arghhhhh

ahh sudah la mike yop :lol:;P;P

oi TT atee keme dua ketol je yg reply ni...pompuan xde ke? nk pancut kt ketiak deme ni ;P

AdamBillionaire posted on 19-2-2013 05:48 PM

aq suka tgk air pancut depan klcc. malam ada warna warni. paling syok tgk rakyat tempatan jalan2 dengan keluarga.. bersantai :)

wookiehoney posted on 19-2-2013 10:23 PM

maleo posted on 19-2-2013 05:08 PM static/image/common/back.gif
teman bukan pompuan wakakakaak

teman jawab bg pihak kak rokiah..dia kate suke

bongok seru2 rokiah tu kenape?:curse:

STONER posted on 20-2-2013 01:10 AM


suka la kot...perit jerih menunggu mesti la nak tgk air pancut. betul tak wanita? malu2 kucing plak :lol:

belita posted on 21-2-2013 05:45 PM

takde kaum isteri nak jawab pownnn ;P

k_a_a posted on 21-2-2013 08:54 PM

aku rasa soalan asal ni sengaja di tanya oleh org yg agak gila seks agaknya.

spiderman80 posted on 21-2-2013 09:49 PM

k_a_a posted on 21-2-2013 08:54 PM static/image/common/back.gif
aku rasa soalan asal ni sengaja di tanya oleh org yg agak gila seks agaknya.

TT mesti sorang pompuan yang gila seks.;P

k_a_a posted on 22-2-2013 06:11 AM

spiderman80 posted on 21-2-2013 09:49 PM static/image/common/back.gif
TT mesti sorang pompuan yang gila seks.

Jika dia seorang perempuan.. tapi banyak posting kat sini lebih kpd gaya org gila seks saja

Bell posted on 22-2-2013 06:11 PM

Perempuan biasanya suka rasa masa kita pancut dlm faraj diorg. Satu kepuasan bagi diorg kalau kita pancut byk-byk. Biasanya diorg kata "banyakknyaaa banggg" :$

jason_lly posted on 27-2-2013 09:08 AM

half half...
kadang kadang bini i suka i pancut dalam
kadang kadang dia suka tengok i pancut

redd_07 posted on 28-2-2013 11:18 AM

tak ke rugi je tengok pembaziran berlaku depan mata...haihhhh.............

Haireno posted on 28-2-2013 03:56 PM

pompuan aku kata kenapa buang kat luar,membazir aje,kat lebih baik simpan kat dalam boleh jadi baby.

tahihidungmasin posted on 5-3-2013 02:19 PM

Sejak ada pengaruh porn movies ni, banyak orang suka nak cuba yang baru, so itu la yang suka pancut kat tetek dan juga kat muka ... apa-apa pon best jugak buat macam tu kan?

azie.dz posted on 5-3-2013 07:55 PM

AdamBillionaire posted on 19-2-2013 05:48 PM static/image/common/back.gif
aq suka tgk air pancut depan klcc. malam ada warna warni. paling syok tgk rakyat tempatan jalan2 de ...

citarasa adam bagus sekali...saya suka {:thumbo

fatehana posted on 5-3-2013 07:58 PM

AdamBillionaire posted on 19-2-2013 05:48 PM static/image/common/back.gif
aq suka tgk air pancut depan klcc. malam ada warna warni. paling syok tgk rakyat tempatan jalan2 de ...

jawapan yang sungguh sopan :$

pakwetizzaqyah posted on 11-3-2013 10:12 PM

ada tak sang suami di sini suka tengok bini dia berak?

AhmadDaniel posted on 9-5-2013 03:11 AM

pakwetizzaqyah posted on 11-3-2013 10:12 PM static/image/common/back.gif
ada tak sang suami di sini suka tengok bini dia berak?

wkwkw..peliknye! klu kencing bleh tahan

AhmadDaniel posted on 9-5-2013 03:12 AM

pancut luar tu elakkan hamil oklah..kl saje2 rasa mcm bazir plak banak2 gitu..suruh telan je abis cerita

kakunara posted on 15-5-2013 05:41 PM

kalo tgk org berak nnti mata kene ketumbit pulak.....haha

purnamagen posted on 16-5-2013 02:42 AM

pakwetizzaqyah posted on 11-3-2013 10:12 PM static/image/common/back.gif
ada tak sang suami di sini suka tengok bini dia berak?

adeiiii..
Page: [1] 2
View full: Perempuan suka ke tengok lelaki pancut air mani?